Wpis z mikrobloga

@washington: Rosja pokazuje jak bardzo w dupie ma inne kraje to nie jest ośmieszenie Rosji a pokazanie jak bardzo są s-------i - Rosja traktuje wszystkich sprzymierzeńców przedmiotowo CSTO czy Brics to fikcja ponieważ Rosja nie zamierza nikogo bronić bezinteresownie nawet nie wysłali wojsk do Gruzji by pacyfikować gruzinów. Przestańmy pobłażać małpom a gawnojedy muszą się liczyć z tym że są tylko od szerzenia rosyjskiej narracji a kiedy skończy się ich
  • Odpowiedz
@Rybak28: miałem także na myśli Kirgizstan, Tadżykistan w ogóle całe CSTO które jest fikcją Rosja nigdy nie będzie traktować innych państw na równi zawsze z góry i interesownie najlepiej wychodzi im pomnażanie milionów, komunizm, radykalizacja, korupcja i skłócanie.
Afghanistan to region nie zdobycia podobnie Iran górzysty teren czerwone malpy dostały srogi łomot co było dużym upokorzeniem nie wiem czy wiekszym niż pyrrusowe zwycięstwo nad Ukrainą mimo przewagi liczebnej, finansowej, itd.
  • Odpowiedz
@Adkos: Nie żebym się znała na Azji, ale wydaje mi się, że przy Azjatach, Rosjanie jednak mają w sobie humanizm :D Tak ogólnie, nawet jeżeli chodzi o wojnę.
  • Odpowiedz