Aktywne Wpisy
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, stało się, straciłem pracę przez AI. Wybaczcie, że chaotycznie, ale bardzo spanikowany jestem.
Jestem juniorem z 3 latami doświadczenia w pierwszym małym korpo. Do tej pory było nas zasadniczo trzech, dwóch juniorów i jeden senior. Ale z czasem zaczęto wprowadzać AI (dostaliśmy subskrypcje OpenAI i Gemini), a teraz dowiedziałem się, że w nowym roku mogę już sobie szukać pracy... zwolnili nas obu (juniorów).
Próbowałem
Mirki, stało się, straciłem pracę przez AI. Wybaczcie, że chaotycznie, ale bardzo spanikowany jestem.
Jestem juniorem z 3 latami doświadczenia w pierwszym małym korpo. Do tej pory było nas zasadniczo trzech, dwóch juniorów i jeden senior. Ale z czasem zaczęto wprowadzać AI (dostaliśmy subskrypcje OpenAI i Gemini), a teraz dowiedziałem się, że w nowym roku mogę już sobie szukać pracy... zwolnili nas obu (juniorów).
Próbowałem
wfyokyga +95
Moskwa wzywa wszystkie strony zaangażowane w Syryjskiej Republice Arabskiej do wyrzeczenia się przemocy i politycznego rozwiązania problemów. - Rosyjski MSZ
USA i NATO też (Afganistan).
Afghanistan to region nie zdobycia podobnie Iran górzysty teren czerwone malpy dostały srogi łomot co było dużym upokorzeniem nie wiem czy wiekszym niż pyrrusowe zwycięstwo nad Ukrainą mimo przewagi liczebnej, finansowej, itd.