@sberatel: ale on kupił go za 0 złotych. Albo inaczej - poszedł do pizzerii kupił picke i zabrał talerz - więc nie wiem czy to teraz trzeba liczyć od ceny picki czy jak
@freddd: hehe może dzisiaj go znowu harnasie wzięły ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) @pyszniarz niezły jesteś, zbierałeś się 5 dni żeby przy rosole aferę z czapy wywołać.
@PiszeCzasen: no, ja czaje śmieszkowanie itd, ale tego się nie spodziewałem, że typ zrobi zmyśloną aferę o jakiś talerz i jeszcze to wrzucił po kilku dniach, musiał pewnie w notatniku zapisać, żeby nie zapomnieć. No mistrz.
Wysłałem zapytanie do firmy Dr. Gerard po tym jak zobaczyłem znalezisko na głównej w związku ze zmianą składu pryncypałek. Dostałem odpowiedź od firmy, zamieszczam z kronikarskiego obowiązku:
@freddd
#zlodzieje #afera #dymy #kradziez #kradno #przestepczosc
źródło: zajebanytalerz
Pobierzmyślałem, że żartuje bo jest pijany czy coś, ale widać coś sobie wkręcił, no ale na wykopie są różni ludzie ¯\(ツ)/¯ link do wpisu https://wykop.pl/wpis/79226129/kluski-podkarpackie-z-miesem-z-auchan-bardzo-dobre
@pyszniarz niezły jesteś, zbierałeś się 5 dni żeby przy rosole aferę z czapy wywołać.