@jegertilbake: Się k---a napracowałem z treściwym komentarzem, i w sumie myśl podsumowująca newrowe ruchy moderacji w takich sprawach jest podobna jak z tamtego komentarza: "koniec, końców: wszystko c--j" ( ͡°͜ʖ͡°) szkoda, drugi raz już mje się nie chce, tyle to nie.
@jegertilbake: a powodem tego jest brak Harminy, która spowalnia metabolizm DMT. Jest ona bardzo ważnym składnikiem Ayahuasci. Niestety nie jest łatwo ją sobie ogarnąć.
@mk321: Bo plusowales poprzedni wpis na moim tagu dawno temu, mam nadzieje ze moje zawolanie nie spowodowalo u ciebie zadnej powaznej traumy czy ptsd i jakos z tego wybrniesz o wlasnych silach. Normalnie wolam osoby plusujace komentarz pod wpisem, jednak wpis poprzedni zostal tez w------y razem z tym komentarzem wiec prosze 50% pretensji kierowac do białka
@Belzdron: nieco trudniej niz dmt, ale nadal łatwo. Tylko zrobili wokol tego jakies magiczne rytualy. Wg mnie lepiej wziac 10g grzybow w ciemnym pokoju we wlasnym lozku i posluchac pink floyd niz leciec do Peru i z jakimis przypalowcami rzygac w duzym namiocie za 2k euro. Podejrzewam, ze pierwsze doswiadczenie bedzie duzo bardziej pozyteczne i obedzie sie bez kombinowania a grzyby mozna latwo
@jegertilbake: ja robiłem tak, że ten w proszku mieszałem z olejkiem malinowym, żeby łatwiej było palić, a później tez do elektrycznego papierosa - tylko takiego z ustawianiem temperatury, żeby nie była za wysoka.
Wg mnie lepiej wziac 10g grzybow w ciemnym pokoju we wlasnym lozku i posluchac pink floyd niz leciec do Peru i z jakimis przypalowcami rzygac w duzym namiocie za 2k euro
@jegertilbake: serio DMT jest porównywalne z grzybami? Spodziewałem się czegoś więcej.
@Belzdron: Nie spodziewales sie nic wiecej po DMT tylko nie doceniasz duzych dawek grzybow w optymalnych warunkach. 10g na pusty żołądek w ciemnym pokoju z maska na oczach i wstawanie tylko do kibla jeśli bedziesz w stanie tam dojsc
@Belzdron: Ayahuascę, czyli technicznie DMT w formie pitego napoju, w nisko-średniej dawce można jako tako porównać do wysokich dawek grzybów, ale tylko ogólnie bo szczegóły są różne. Natomiast wysoka dawka Ayahuaski albo DMT palone to już zupełnie inna bajka ( ͡°͜ʖ͡°)
@ScarySlender panuje pewne przekonanie, że zważywszy na intensywność wystrzału i krótkie trwanie doświadczenia trudno o bad tripa przy dmt i chyba jestem gotów się z tym zgodzić. Zanim się nakręcisz to już będzie dawno po.
Moderacja woli piwko
@jegertilbake
podłączam się. Jest to dla mnie zagadka na równi z paradoksem Fermiego.
@jegertilbake: a powodem tego jest brak Harminy, która spowalnia metabolizm DMT. Jest ona bardzo ważnym składnikiem Ayahuasci. Niestety nie jest łatwo ją sobie ogarnąć.
@Belzdron: nieco trudniej niz dmt, ale nadal łatwo. Tylko zrobili wokol tego jakies magiczne rytualy. Wg mnie lepiej wziac 10g grzybow w ciemnym pokoju we wlasnym lozku i posluchac pink floyd niz leciec do Peru i z jakimis przypalowcami rzygac w duzym namiocie za 2k euro. Podejrzewam, ze pierwsze doswiadczenie bedzie duzo bardziej pozyteczne i obedzie sie bez kombinowania a grzyby mozna latwo
usuwają treści na temat psychodelików a patologii dla bydła jak famemma i wpisów na temat chlania od z-------a i nikt tego nie rusza
@jegertilbake: serio DMT jest porównywalne z grzybami? Spodziewałem się czegoś więcej.
@jegertilbake: literówkę tu zrobiłeś w nazwie tagu