Wpis z mikrobloga

co i gdzie to jest k---a ten cały Wałcz xDDD

@shox: jak wyjedziesz z Bydgoszczy w p---u na pólnocy-zachód, zjedziesz w Wielkopolskie, to potem po przejściu drugiej granicy wojeódzkiej (wielkopolsko-zachodniopomorskiej) trafisz na takie ugory, pustynię pachnącą naftaliną. Na tej pustyni, między rzadkimi i zdychającymi drzewami, pośród jeziorek gdzie kaczki wstydzą się defekować (ang. oddawać stolec) będzie się wznosiła niewielka grupka budynków. Brudne, szare, niedoświetlone. Bida nie piszczy, a wrzeszczy.

To
  • Odpowiedz
Fajna piramida demograficzną w Żninie, młode pokolenie tak 2x mniej liczne roczniki niż emeryci którzy umierają i zwalniają lokale. Wspaniałe perspektywy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@PfefferWerfer: dodajmy, że kawałek tego młodego pokolenia poniżej 18 rż wyjedzie i nie wróci. Praktycznie wszyscy, co będą chcieli na studia i ich rodzice będą mieli kasę, albo będą chcieli na studia i będą je łączyć z pracą. Do tego jakaś
  • Odpowiedz
niech spróbuje w Ostrołęce albo Opocznie

@pieknylowca: Chełmie - blisko trójstyku granic Polski, Białorusi i Ukrainy.

Oczywiście - ja z takiego powiatowego to na 34 osoby w klasie mogę zidentyfikować po 10 latach od matury może 4-5 osób które zostały w powiatówce, reszta porozjeżdżana po wojewódzkich i
  • Odpowiedz
Dziwne, nie chcą kupować w Wałczu? Pośrodku niczego na Pomorzu środkowym? Może jeszcze mi powiecie że w Kętrzynie też nie idą mieszkania?

Im szybciej się nauczą że w tych umieralniach powiatowych nie ma żadnego ruchu gospodarczego tym lepiej dla wszystkich.

@PfefferWerfer: XDDDDDD nie ma ruchu. Tymczasem znajomy klitkę w powiatowym na Podlasiu sprzedał w dosłownie 2 tygodnie i miał masę zainteresowanych. dalej p--------e te wasze wypociny. Wiadomo, że nigdzie nie
  • Odpowiedz