Aktywne Wpisy

dumblecunt +474
czy tylko mi się wydaje, czy Kwachu absolutnie zdominował tych pisowskich funkcjonariuszy? xDDD #kanalzero

eleganckichlopak +544
Porównajcie sobie Dude z przed kilku dni z którego nawet Mazurek kręcił beke do Kwacha dziś. To jest jakaś gigantyczna przepaść intelektualna. Niesamowite, że ten naród mógł kiedyś wybrać prezydenta Kwaśniewskiego, a później po 10 latach prezydentury półgłówka może wybrać zwykłego przestępcę XD To społeczeństwo zachowuje się tak nielogicznie xd
#kanalzero
#kanalzero
"15% Increased chance to inflict ailments".
Mam przedmioty i skill który zadaje obrażenia od zimna. Z tego co widzę to za każdym razem na mobach działa efekt wychłodzenia i zamrażania. To co tak właściwie ta pasywka robi?
#pathofexile #pathofexile2 #poe #poe2
Komentarz usunięty przez autora
Czytam jeszcze opis wychładzania:
Cold damage from Hits Contributes to Chill Magnitude, up to a maximum Slow of 50%. All Hits that have any Contribution to Chill Magnitude, can Chill, without requiring an explicit chance to inflict, provided the Magnitude meets a minimum threshold. So low damage Hits may still fail to Chill.
Wygląda na to, że jak DMG jest zbyt niski to chilli i freeze buildup może się
Nie mam pojęcia co robię, obecnie mam 23 lvl i jestem w drugim akcie, przeszedłem tego bossa co truje (balbala)