Wpis z mikrobloga

@thorgoth: Odróżniam. Ale mając trochę wspólnego z mediami też wiem że takie „transfery” to nic nowego od lat nawet od strony technicznej. To tak jakbym się czepiał Cichopek że z jednej śniadaniówki przeszła do drugiej. Bo wiadomo że w jej „fachu” takich programów to masz na codzień co najmniej dwadzieścia i ma szeroki wybór😏.
  • Odpowiedz
Odróżniam. Ale mając trochę wspólnego z mediami też wiem że takie „transfery” to nic nowego od lat nawet od strony technicznej. To tak jakbym się czepiał Cichopek że z jednej śniadaniówki przeszła do drugiej. Bo wiadomo że w jej „fachu” takich programów to masz na codzień co najmniej dwadzieścia i ma szeroki wybór😏.

@Squanto: Tylko sęk z tym, że programy o śpiewaniu, przyrodnicze czy kulinarne to zupełnie co innego niż
  • Odpowiedz
@mustafas00: Jeśli patrzysz na wszystko przez pryzmat swoich sympatii politycznych to pewnie tak. Dla porównania ktoś mógłby wrzucić materiały tego dziennikarza za PiS-u i materiały z kanału 0. I dopiero dokonał oceny.Ja tego nie zrobię bo nie oglądałem i nie oglądam TVP a tego gościa w kanale 0 też.
Zwracam uwagę na fakt że w dosyć wąskim środowisku medialnym to że widzisz te same twarze to rzecz normalna.
  • Odpowiedz
Ja tego nie zrobię bo nie oglądałem i nie oglądam TVP a tego gościa w kanale 0 też.

@Squanto: No to, jak nie oglądałeś to nie wiesz, jak obrzydliwa ta szczujnia była i że ktokolwiek, kto tam był jest dożywotnio zdyskwalifikowany jako dziennikarz.
  • Odpowiedz
@KolegaCzlowieka: To już kwestia poglądów. Ty swoje już określiłeś mówiąc KTOKOLWIEK.
Skupiając się na treściach a nie twarzach jest łatwiej. Ale to moje osobiste zdanie. Możesz kierować się własnym 😉.
  • Odpowiedz
@Squanto: to nie jest kwestia poglądów. Po prostu jeżeli nie oglądałeś TVP za czasów PiS to skąd masz wiedzieć, że to była szczujna przekraczają jakiekolwiek granice, której z niczym nie da się porównać.
  • Odpowiedz