Wpis z mikrobloga

Jestem albo smutna, albo w-------a, albo zmęczona.
Praktycznie nic pomiędzy. Naprawdę tak wygląda życie? Czy ja robię coś nie tak?
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SereneCipher tak to wygląda też u mnie.osiaganie celów nie daje satysfakcji, przez co za każdym nastepnym razem jest mniej siły. Patrząc na innych ludzi (tych dookoła mnie, nie w internecie) życie nie musi tak wyglądać, ale chyba trzeba mieć oparcie i jakiegoś rodzaju kompana, żeby poczuć się dobrze z tym jak jest.
  • Odpowiedz
@SereneCipher: Ryjesz sobie łeb wykopem i patogalami, więc tak, robisz. Ale spoko, żeby być jako tako zadowolonym z życia i tak trzeba mieć w c--j niezależnego od nas, czystego farta. A samo konto na wykopie to nie przyczyna, a skutek.
  • Odpowiedz
Czy ja robię coś nie tak?

@SereneCipher: Robisz coś nie tak, na początek zrób sobie długi spacer w chłodny dzień, a potem zrób sobie gorącej herbaty, może zaliczysz epizod przyjemności ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
ale herbatkę mam w moim kubku na spacerku

@SereneCipher: i nie sprawia Ci frajdy picie gorącej herbatki w chłodny poranek???
To nie bierz herbaty, sprawi Ci frajdę jak wrócisz do domu (ツ)/¯
  • Odpowiedz
@SereneCipher: Jeśli człowiek nie odnajdzie pasji to życie z wiekiem staje się coraz gorsze. Nawet jeśli to życie jest komfortowe.

PS: Jesteś już druga osobą na mirko która narzeka na c-----e depresyjne życie, która ma tego frajera w awatarze lub tle profilu.
  • Odpowiedz