Wpis z mikrobloga

@Linnior88: no tak, kobiety mogą byc jakie chcą bo są kobietami, mężczyźni muszą być tacy jak kobiety od nich oczekują żeby stać się mężczyznami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Duzy_Kotlet

@Linnior88: typowa księżniczka z tindera pierwsza nie napisze ;)

Księżniczkami są faceci którzy którzy czekają aż kobieta ich będzie zdobywać , pewnie nosisz różowe buciki()
Nie denerwuj się aneczko może kiedyś znajdziesz jakąś męska kobietę która cię w końcu poderwie
  • Odpowiedz
@Staryan0na

@Duzy_Kotlet ale p-----------o. Opis normalny, a probujesz sie d-----c chyba tylko dla zasady.

A czego się pan po wykopie spodziewasz , baba dobrze zarabia odnosi sukcesy - daje d--y szefowi męska bez wartości , baba nie chce pisać pierwsza - zasrana księżniczka
Raz wymagają żeby kobieta była kobieca a raz męska w zależności jak im pasuje
Niestety mizoginia w Polsce to jakiś ewenement
Plan dnia : obwinić kobiety za
  • Odpowiedz
  • 53
@Linnior88 no ale masa kobiet była przez lata 18-27 zanim ogarnęły jakąś sensowną pracę utrzymankami typów, których nigdy nie kochały. Potem kilka lat szaleństw i podróżowania, a potem bum i wiek 30+ i p---------e, że Panowie ogarnijcie się. Ja gotowa i nikt nie chce ze mną rodziny zakładać? Tak jak faceci by nie znali tego cyklu XD. Problem kobiet jest taki, że one myślą, że są super cwane i przebiegłe dopóki
  • Odpowiedz
@saser91 czy to instytut danych z d--y ? Ja mam 27 lat żaden facet nigdy mnie nie utrzymywał , koleżanek które mam też żadna nigdy nie była na utrzymaniu oprócz jednej blond " karyny z clubu "
Może to poprostu pokazuje jaka jakość znajomych masz i w jakich kręgach się obracasz ja osobiście tych mitycznych utrzymanek nie spotykam
Wręcz przeciwnie każda baba jaką znam oprócz pracy ma inne ciekawe przymioty ,
  • Odpowiedz
@saser91 jeśli znasz tylko kobiety na czyimś utrzymaniu które cały dzień leżą i później zostawiają dla innego to mam smutne wiadomości ale to nie kobiety a otoczenie jakie sobie wybrałeś
  • Odpowiedz
@Duzy_Kotlet: jeśli chodzi o to całe "pierwsza nie napiszę" to ja nie rozumiem zdziwienia. Przeciętna kobieta na takim portalu przesuwa sobie te profile w prawo i lewo i dziennie ma pełno wiadomości. Po prostu nie potrzebuje jeszcze dodatkowo pisać do kolejnych kontaktów, bo może ograniczyć wybór do tych, co wykazali trochę inicjatywy i napisali pierwsi. To nie tyle "księżniczkowe" zachowanie, co racjonalne pod względem struktury aplikacji i rynku. Co innego,
  • Odpowiedz
@Linnior88: przecież to wina tych głupich bab, że typ jest sam. Ból d--y urastajacy do poziomu, gdzie musisz wrzucać takie screeny na wykop to normalne zachowanie u dojrzałych facetów, wszyscy tak robią, to wielopokoleniowa tradycja. Przestań bronić księżniczek ruro
  • Odpowiedz
@H_Dworniok2137

@Linnior88: przecież to wina tych głupich bab, że typ jest sam. Ból d--y urastajacy do poziomu, gdzie musisz wrzucać takie screeny na wykop to normalne zachowanie u dojrzałych facetów, wszyscy tak robią, to wielopokoleniowa tradycja. Przestań bronić księżniczek ruro

No dokładnie
  • Odpowiedz