Aktywne Wpisy
silquer +733
Psiarze to, psiarze tamto. Gówien nie sprzątają syfiarze. A jak tam wasze zawalone chodniki sretardami? Poszczelało 5 sekund i do domku co?Tego sprzątać już nie trzeba?
#fajerwerki #bekazpetardziarzy #szanujpieski #sylwester #prutprutachtung #psiarze #frajerwerki
#fajerwerki #bekazpetardziarzy #szanujpieski #sylwester #prutprutachtung #psiarze #frajerwerki
alberto81 +296
Kraftowym barberom już się całkiem odkleiło pod kopułą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#barber #fryzura #modameska #januszebiznesu #lublin
#barber #fryzura #modameska #januszebiznesu #lublin
XDDDDD aha
@ShineLow: tam psy dupami szczekają
@Project_Im_Not_Going_In: mam rometa którego kupiłem za 3k, teraz go wyrwiesz za 2k, daje funu więcej, niż moja kolarka za 20k
@ShineLow: przed czasami social mediów to były oczywiste rozwiązania. Czy teraz tak dalej jest i ludzie faktycznie wola iść na rower zamiast siedzieć na telefonie?
Poniekąd jest dla bogatych z tego wzgledu, że biedni mają gorsza samodyscyplina i im się nie chce.
To jest to o czym op pisze. Marnowanie paliwa na dojazdy jest dla bogaczy
@Project_Im_Not_Going_In a dobry telewizor i kino domowe do tych seriali to 15k
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@merriweatherpostpavilion można uprawiać sporty tanim kosztem. W góry można chodzić w butach za 300 zl i te buty posłużą kilkanaście lat nawet. Nikt też się na ciebie nie obrazi, jeśli ubierzesz zwykłą kurtkę typu Softshell,
@KaraBooska: Z drugiej strony do biegania po betonie to juz wypada miec buty z amortyzacja, bo zwyczajnie uszkodzisz sobie stawy.