Aktywne Wpisy
marta_am +11
Mamy z mężem mały konflikt i zastanawiam się, kto tutaj ma rację.
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za

Knaga_powrot +136
źródło: 1000007159
Pobierz@BombaskaEskadraLotnicza: może po prostu ma autyzm
źródło: czika
Pobierz@BombaskaEskadraLotnicza: on jedynie może wystalkować klocka w swoich nachach.
Jest etem i koboldem (chyba to jego własne określenia).
Struga stalkera, ale nic nie może wywąchać prócz tego co wynajdzie w czeluściach wykopu lub "pyczasty mu wrzuci".
Ja tam przyglądam się temu z zażenowaniem (na podstawie tego co Wy tu opisujecie, bo ten obiekt wisi na czarnej i standardowo nic nie może).
źródło: 1000043752
PobierzTrzeba być siotą totalnie żeby mieć niepełne podstawowe wykształcenie bu ha ha
Komentarz usunięty przez moderatora