Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@affairz: zostań deweloperem i sam zbuduj ( ͡º ͜ʖ͡º) w Katowicach prezes Atala będzie miał penthouse na ostatnim piętrze budowanego właśnie przez jego firmę najwyższego wieżowca w centrum
  • Odpowiedz
@affairz: duży taras jest bez sensu, płacisz jak za penthouse a imprezki jak z obrazka nie zrobisz bo na osiedlu głos się niesie i zaraz policja będzie. Ja mam chyba 20m2 i nie chce mi się tego nawet zaaranżować, w lecie piekarnik w zimie pizga
Next mieszkanie po prostu 90m2 w dobrym układzie i gdzieś mam dosłownie wszystko inne. Jedynie miejsca parkingowe najlepiej jakby nie były na platformach i windy
  • Odpowiedz
@affairz: są pewne stałe rzeczy na tagu. Jedną z nich jest mickpl, który nigdy nie kupi oraz affairz, który podobnie jak mickpl również nigdy nie kupi xD W tym kraju nie ma nieruchomosci dla ludzi z Waszymi oczekiwaniami, przykro mi xD
  • Odpowiedz
@affairz: mieszkania, których szukasz muszą być w zawyżonej cenie, w przeciwnym razie każdego byłoby na nie stać. Jeżeli faktycznie chcesz mieć wszystko co najlepsze to albo musisz sam zbudować albo zapłacić ogromną kwotę
  • Odpowiedz
są pewne stałe rzeczy na tagu. Jedną z nich jest mickpl, który nigdy nie kupi oraz affairz, który podobnie jak mickpl również nigdy nie kupi xD W tym kraju nie ma nieruchomosci dla ludzi z Waszymi oczekiwaniami, przykro mi xD

@Sabarolus: Staż nawet podobny.
  • Odpowiedz