Wpis z mikrobloga

Czy jest jakaś w #krakow i okolice (interesuje mnie głównie południe oraz wschód Krakowa) myjnia bezdotykowa z aktywną pianą z neutralnym pH? Może też być po za Kraków np #wieliczka albo #bochnia. Albo myjnia, gdzie można wbić z własną chemią do mycia i zapłacić za wynajem stanowiska. Kojarzy ktoś coś takiego może? #autodetailing
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kubaw92: Myjnie z neutralnym ph piany to raczej nie znajdziesz (chyba ze przypadkiem metodą prób i błędów) piana aktywna zazwyczaj na bezdotykach jest w opór agresywna żeby dawała szybki rezultat za niewielki koszt wrzucenia do automatu. Jak już piszesz o jezdzeniu z własną pianownica na myjnie to pomin poszukiwania tylko jedz po prostu pod wieczor na mniej uczeszczane myjnie na obrzezach miasta gdzie jest dobre cisnienie i to wystarczy. Ja
  • Odpowiedz
  • 0
@SPLASHY: dzięki. To jest opcja na cieplejsze dni bo o tej porze roku to trochę za zimno na to. Szanuje za nieblokowanie w godzinach szczytu myjni bo to strasznie irytujące. Fajnie jakby kiedyś się otwarł jakiś biznes gdzie można po prostu na godziny wynająć stanowisko do mycia ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo właśnie okres jesienno-zimowy jest dla mnie problematyczny
  • Odpowiedz