Wpis z mikrobloga

Sam sobie zrobiłem piekło z życia, właśnie wracam z roboty bo uciekłem z domu przed samotnością. Wrócę o 19 zjem obiado kolację. pójdę spać żeby jutro znowu o 5 uciec do roboty i jutro dokładnie to samo.
Wegetacja w samotności to spirala s----------a, czym dłużej trwa tym człowiek robi głupsze żeczy.
#przegryw #przegrywpo30tce #samotnosc #s----------e
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Jestem_Tutaj np, jedno z najgłupszych to ucieczka do roboty w weekend i zapierdzielasz 7 dni w tygodniu, teraz mi leci 3 taki tydzień, jestem w-------e psychicznie i mam dość tego miejsca ale strach siedzenia 2 i pół dnia przed kompem jest gorsza
  • Odpowiedz
  • 3
@Vagrante rozwalę na głupoty i będę się okłamywał że fajnie spędzam czas na rozwijaniu hobby a w środku będę dalej płakać nad swoją c-----ą egzystencją
  • Odpowiedz
  • 0
@mieszkamzmamusia ludzie tak ale ktoś ktokolwiek z kim mógłbym spędzić święta sylwka, urodziny i inne tego typu okazję. Zaraz 35 urodziny i znowu spędzę je sam przed kompem bo nic się samo nie zmieni, a ja nie umiem nic z tym zrobić.
  • Odpowiedz
  • 0
@Filipterka25 to za tą wypłatę będę w--------ł tynk że ścian na wynajmie mieszkania. Ze współlokatorami się nie do gadam bo jestem uciążliwy. No ja p------e ile razy trzeba powtarzać?
  • Odpowiedz
to za tą wypłatę będę w--------ł tynk że ścian na wynajmie mieszkania.

@mati1990: to będziesz albo w--------ł ten tynk, albo znajdziesz lepszą robotę, albo przestaniesz przepalać hajs na hobby.

No ja p------e ile razy trzeba powtarzać?

@mati1990: To będziesz siedział na kwadracie, aż matka nie odejdzie a potem dalej będziesz siedział na kwadracie gdzie będziesz cały czas się czuł, jakby nadal była. Opcja dobra, jak nie chcesz nic
  • Odpowiedz