Wpis z mikrobloga

Mirki, poznałem w sumie przypadkiem młodą elegancką 18latkie, sam mam 23 lata, gadka szmatka, nie planuje z nią żadnej przyszłości, bo trochę zbyt młoda mi się wydaje, ale ogólnie po kilku spotkaniach zaproponowała mi wyjście na studniówke ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sam na mojej nie byłem, bo był covid, także może warto z nią ładnie pójść, może będzie przygodny segz, jakaś one night stand, co o tym myślicie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy może jesteście zdania "ej koleś masz na prawdę coś nie tak z głową" ?? XDDD #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #tinder #s--s #podrywajzwykopem #kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta #s--s

Co robić?

• Bzikaj mirek młode mięsko 86.8% (796)
  • Ej koleś, masz na prawde coś nie tak z głową 13.2% (121)

Oddanych głosów: 917

• 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@12margo099: Nie masz nic z głową, po prostu jesteś jeszcze młody i niedojrzały i myślisz tylko o cimcirimci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Idź, pobaw się, korzystaj z życia. Tylko nie zrób krzywdy dziewczynie
  • Odpowiedz
@12margo099: Jasne że idź i się zabaw. Jak będzie chciała to się pospotykaj później. Ale tak jak piszesz, żadnej przyszłości to z nią nie planuj. W tym wieku laskom nie to w głowie.
  • Odpowiedz
@12margo099 no k---a, jasne, że tak, tylko niech Ci pomoże wybrać ciuchy bo laski lubią jak outfit faceta nie gryzie się z jej outfitem, zapunktujesz i będzie zajebiście. Na noc po studniówce wynajmuj jakiś hotel na rejonie i szalej
  • Odpowiedz