Wpis z mikrobloga

#gielda #nieruchomosci Trzaskowski podczas swojego wystąpienia zaatakował prezesa NBP Adama Glapińskiego. — Pamiętacie 20 proc. inflacji? Dość niekompetencji w NBP — mówił.Jak dodawał, to właśnie działania Glapińskiego doprowadziły do tego, że dziś cena masła kosztuje 10 zł

Wzywam prezesa NBP do obniżenia stóp procentowych — zaapelował

XDDD co ja czytam #polityka
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 717
@drylu09 Zbłaźnił się mówiąc, że cztery lata temu nikt nie słyszał o NVIDIA, zbłaźnił się teraz mówiąc o NBP. Ten człowiek to jest zwykły pozer który nie ma o niczym pojęcia
  • Odpowiedz
  • 356
@Kolanka: dokładnie jak usłyszałem że w prezydenckich po stawia na Trzaskowskiego, to od razu wiedziałem że PiS nawet małpę wystawi i wygra. Wybór Trzaskowskiego to kompletne oderwanie od rzeczywistości członków partii PO.
  • Odpowiedz
ybciej lub wolniej ale tendencja jest wyraźna. To w temacie mitycznej potęgi wschodu czy bricsu jako oponenta xd. Z jednej st

@Kolanka: ale przynajniej języki zna w porównaniu z kolejną żoliborską pacynką xD
  • Odpowiedz
od razu wiedziałem że PiS nawet małpę wystawi i wygra

@macvir: o ile chcesz się założyć, ża Czaskoski zmiażdży nie tylko małpę, ale i każdego pisowca, którego wystawi PiC? czekam na propozycję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
o ile chcesz się założyć, ża Czaskoski zmiażdży nie tylko małpę, ale i każdego pisowca

@Yuri_Yslin: I to jest na naszej scenie politycznej najgorsze. Mdły i pusty ignorant, który i tak nie ma z kim przegrać.
  • Odpowiedz
@drylu09: No i to jest idealny dowód że Trzaskowski jest kandydatem dla totalnych lemingów. Każdy o IQ wyższym niż roślina doniczkowa przecież wie że obniżka stóp napędza inflację i to nieszczęsne masło byłoby wtedy po 15 albo 20 PLN.
  • Odpowiedz
Zaden zwolennik sie tutaj teraz nie pojawi w tym wątku bo nie da sie obronić tego głąba xD Jak każdy pisal niedawno że nie wystawiajac Sikorskiego strzelaja sobie w stope to uradowani ze Trzask klasa wyzej polityk no chyba nie xD niech sobie żyją w bańce a potem sie obudza ale jak to wygral ktos inny niz Rafałek xD jedyna alternatywa to Szymek Kotłownia, nie widze innej opcji na ten moment
  • Odpowiedz