Aktywne Wpisy
Hazzy90 +95
#gielda no i tak się to kręci

źródło: 1000027391
Pobierz
toporek1234 +6
Widzę, że tu na tagu się nieźle pozmieniało przez kilka lat.
Kiedyś to była beka ciśnięta z sąsiadów, z Nowaków i innych, nikogo nie obchodził ich los i życie w sąsiedztwie tucznika, wręcz radość z dosrywania a teraz same współczucia, potępienia krzywych akcji i płakanie nad ich losem xDDD
no dziwnie się to czyta po tylu latach przyznam xD
#danielmagical
Kiedyś to była beka ciśnięta z sąsiadów, z Nowaków i innych, nikogo nie obchodził ich los i życie w sąsiedztwie tucznika, wręcz radość z dosrywania a teraz same współczucia, potępienia krzywych akcji i płakanie nad ich losem xDDD
no dziwnie się to czyta po tylu latach przyznam xD
#danielmagical
Jestem dumny z GGG, gra jest mega super, klimat i game play jest bardzo dobry jak na wczesny dostęp, mam dopiero 14 lv po 11godzinach od premiery, zwiedzam wszystko poznaje gre itp, nie pali się, jest mi ciężko ale nie marudzę, czasem walka z bosami jest ciężka, no ale o to chyba chodzi...
Wiadomo dużo casuali i pokolenia Z pewnie też w to gra, pewnie nawet nie grali w poe 1 i to oni zazwyczaj marudzą, bo możliwe że nigdy wcześniej się nie spotkali z takim typem mechaniki itp, którzy wszystko mieli podane na tacy, a walka z bosami w innych grach opierała się na kliknięciu przycisku w odpowiedniej chwili kiedy podpowiadała im to gra, coś w stylu kilikaj jak najszybciej przycisk x żeby się wydostać z uchwytu itp :D no ale takie czasy nie ma co brać ich pod uwagę, oni nawet dobrze podetrzeć tyłka pewnie nie umieją.
Komentarz usunięty przez autora