Wpis z mikrobloga

#pathofexile

Jestem dumny z GGG, gra jest mega super, klimat i game play jest bardzo dobry jak na wczesny dostęp, mam dopiero 14 lv po 11godzinach od premiery, zwiedzam wszystko poznaje gre itp, nie pali się, jest mi ciężko ale nie marudzę, czasem walka z bosami jest ciężka, no ale o to chyba chodzi...

Wiadomo dużo casuali i pokolenia Z pewnie też w to gra, pewnie nawet nie grali w poe 1 i to oni zazwyczaj marudzą, bo możliwe że nigdy wcześniej się nie spotkali z takim typem mechaniki itp, którzy wszystko mieli podane na tacy, a walka z bosami w innych grach opierała się na kliknięciu przycisku w odpowiedniej chwili kiedy podpowiadała im to gra, coś w stylu kilikaj jak najszybciej przycisk x żeby się wydostać z uchwytu itp :D no ale takie czasy nie ma co brać ich pod uwagę, oni nawet dobrze podetrzeć tyłka pewnie nie umieją.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Drake1: W sumie to częściej słyszę graczy PoE1 marudzących bo mają po 2000 godzin i nie sa w stanie zaakceptować, że gra, mechaniki i playstyke się zmienił i już nie wystarczy biegać i randomowo klikać tego samego spella żeby wyczyścić całą lokację i zabić bossa tylko teraz trzeba myśleć i mieć bardzo dobry movement. Sterowanie WASD i resetowanie się bossów bardzo mi się podoba.
  • Odpowiedz
@Drake1: generalnie nie chce nic mówić, ale takie p---------e typu: "gra jest c-----a" czy "gra jest mega" po jednym dniu ea jest co najmniej śmieszne. W recenzjach na steamie typy mają po 1-10 godzin i się spuszcząją jaka ta gra jest zajebista, albo jak jest c-----a XD jak realnie w takim czasie można cokolwiek ocenić
  • Odpowiedz
  • 0
@Pedroo: Pisałem w kontekście pierwszego wrażenia, ale fakt to subiektywna opinia, to jak z filmem, np mega ci się podobał albo jesteś totalnie zawiedziony a nawet zły, że długo czekałeś na film - serial który uwielbiasz, a okazało się że szmira.
  • Odpowiedz