Aktywne Wpisy

ish_waw +61

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
KjatanSveisson +144
#perfumy
Pani z biurka obok (bardzo miła kobieta około 50 xd) do mnie wczoraj powiedziała na dworze jak szliśmy kawałek razem "ty tak ładnie pachniesz, ale zresztą zawsze ładnie pachniesz, się tak przyjemnie przy tobie siedzi, ty jakieś prawdziwe zapachy masz bo to mocno czuć"
A to oznacza że te wszystkie miesiące w robocie ludzie musieli czuć moje perfumy ale nikt nic nie mówi bo w Polsce nie ma takiej
Pani z biurka obok (bardzo miła kobieta około 50 xd) do mnie wczoraj powiedziała na dworze jak szliśmy kawałek razem "ty tak ładnie pachniesz, ale zresztą zawsze ładnie pachniesz, się tak przyjemnie przy tobie siedzi, ty jakieś prawdziwe zapachy masz bo to mocno czuć"
A to oznacza że te wszystkie miesiące w robocie ludzie musieli czuć moje perfumy ale nikt nic nie mówi bo w Polsce nie ma takiej

źródło: IMG_20250315_115300
Pobierz
Natomiast mam taki problem, że moja wkładka do zamka nie posiada bezpiecznego sprzęgła - tzn. nie da się włożyć kluczy z obydwu stron i obacać nimi niezależnie. Zamówiłem jakąś Gerdę PRO SYSTEM X z Allegro, ale niestety okazuje się, że również sprzęgła nie ma.
Od polskiej Gerdy znalazłem jakiś model PRO SYSTEM X ZB, ale nie widzę pasującego do moich drzwi rozmiaru, a do tego każą dzwonić, czyli będzie to niestandardowe zamówienie, które niewiadomo czy i kiedy dostanę: https://gerda.pl/sklep/wkladka-profilowa-gerda-pro-system-x-b-35-50-wkladka-bezpieczne-sprzeglo-w-systemie-1-go-klucza-nikiel-satyna-pudelko
Na innej stronie znalazłem produkt jakiejś niemieckiej firmy Abus, ale też jest na zamówienie, więc pewnie niewiadomo ile będę musiał czekać: https://securitysystem.com.pl/product-pol-165364-Wkladka-z-zebatka-antywlamaniowa-dwustronna-VITESS-1000-rozmiar-30-40-nikiel.html
Macie może jakieś przykłady wkładek, które mółgbym użyc w moje sytuacji? Wiem, ze zamek z gałką mógłby rozwiązać moje problemy, ale na razie wolałbym spóbować czegoś, co ma z obydwu stron klucz.
#budujzwykopem #zamek #wkladka #drzwiwejsciowe #drzwi #mieszkaniedeweloperskie #smarthome #inteligentnydom
?