Wpis z mikrobloga

#vectra ma ktos problem z vectra od wczoraj? no k--w@ nie moge wejsc na battle.net, zmienialem dnsy, czyscilem, resetowalem router, wylaczylem go na 15 minut i wlaczylem z powrotem, robilem update driverow do sieciowki, wylaczalem firewall i wszystko jak krew w piach. jak pinguje eu.battle.net to wszystkie requesty timed out. ktos q--a wie o co chodzi? na necie z telefonu wszystko dziala. pozostalo mi dobijanie sie do tych kasztanow telefonicznie?

#internet #pytaniedoeksperta #zalesie
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@methhod:
Z takim problemem to telefonicznie pewnie będziesz potrzebował dwóch miesięcy wydzwaniania.
Zmień sobie dns w ustawieniach karty sieciowej na 1.1.1.1. Na 99% tu coś pokiełbasili.
  • Odpowiedz
  • 0
@El_Dugarro: to pieknie, juz mam umowiona wizyte serwisanta w poniedzialek bo przy okazji odkryli jakies problemy z "lacznoscia" u mnie xD ale dobrze wiedziec ze problem jest nie tylko u mnie.
  • Odpowiedz
@methhod: wołaj bo mi też vectra o--------a na wowiku od roku - w ten weekend to już jest szczyt
100% packet loss na IPku który kiedyś podali do WinTrace
  • Odpowiedz
tez mam ten problem i tez vectra od wczoraj nie moge sie polaczyc i wejsc na retaila;/ dodam ze jezeli chodzi o clasica to moge wejsc na niego bez problemu a retaila ratuje tylko hotspot z telefonu
  • Odpowiedz