Aktywne Wpisy

stary_grat +12
Czesc, mam pewien problem ze współpracownikiem u mnie w zespole. Na jednym ze spotkań pare dni temu przerwał mi mówiąc cytuje "nie zesraj się" w momencie jak wtrąciłem w jego wypowiedź, że nie ma racji i mam lepsze rozwiązanie. Poza tą chamską odzywką zauważyłem, że często się świeci w komunikatorze na "zaraz wracam" co sugeruje że nie ma go przy komputerze, wręcz według notatki którą prowadzę nie ma go po 1-2h dziennie

bArrek +125
Obiad chłopski starokawalerski do oceny

źródło: 6de48f2c460df
Pobierz
źródło: temp_file476915924799969493
Pobierz@zsokiemowocowym: bo wykopki muszą się dowartościowywac byle gównem, a najgłośniej krzyczą i plusują tacy co nawet pewnie nigdy w życiu takiego węża nie odkrecali, bo jakby odkręcali to by się jeszcze przyjeb*$$li, że to nie jest nawet wąż doprowadzający wodę" jak napisał OP xD normalnie druga elektroda z januszami się tu zrobiła xD
anyway takie
@lewniesprzymierzasiezkojotem: jak przez sojowe rączki nie dajesz rady to weź jakąś szmatkę, na pewno to ci ułatwi, a jak dalej nie idzie, to poproś kogoś kto ma silne ręce
@lewniesprzymierzasiezkojotem: poproś mamę, może ma więcej siły?
najlepiej odkrecic to za pomoca dloni, jesli nie masz sily lub ci sie dlon slizga zaloz rekawiczke lub sprobuj to odkrecic przez szmatke. Jesli naprawde chcesz uzyc do tego klucza to uzyj klucza nastawnego tzw. Żabka ale tylko i wylacznie z plastikowymi nakladkami. redukuja one nacisk na gwint dzieki czemu nakretka nie popeka
źródło: a2c10351faaa464ab462f9ceeeb5b7b2
Pobierzźródło: temp_file7549815828681404615
Pobierz@oficjalniemartwa: ja p------e, czy za każdym razem trzeba z pogardą popatrzeć na kogoś bo nie ma jeszcze w czymś doświadczenia? Pojawił się problem i próbuje go rozwiązać. Zrobi to, to będzie na przyszłość potrafił. Sami na pewno wszystkiego nie nauczyliście się przez natchnienie z nieba ale albo przez własne
źródło: qtptj
Pobierz