Aktywne Wpisy

oofok +4
#rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Moja różowa ma jakiś rodzaj fobii na punkcie bakterii, zarazków, czystości, sprzątania itp.
Na przykład:
1. Kiedyś na spacerze w lesie i dotknąłem palcem leżącego pnia, który był pokryty jakimś zielonym porostem, bo różowa spytała co to jest. (To była chyba tarczownica bruzdkowana). Zaczęła panikować że zarazimy się jakimś grzybem, kazała mi niczego nie dotykać, a po powrocie zdezynfekować ręce, telefon, przebrać się
Moja różowa ma jakiś rodzaj fobii na punkcie bakterii, zarazków, czystości, sprzątania itp.
Na przykład:
1. Kiedyś na spacerze w lesie i dotknąłem palcem leżącego pnia, który był pokryty jakimś zielonym porostem, bo różowa spytała co to jest. (To była chyba tarczownica bruzdkowana). Zaczęła panikować że zarazimy się jakimś grzybem, kazała mi niczego nie dotykać, a po powrocie zdezynfekować ręce, telefon, przebrać się

WieszakKrzak +3
Jesteś Helmutem Marko i wywalasz Slowsona. Kto do RBR?
- Tsunoda 56.6% (86)
- Hadjar 3.3% (5)
- Lindbad 0.7% (1)
- Perez 3.9% (6)
- Vettel 18.4% (28)
- ktoś inny ze stawki 17.1% (26)
Miłego weekendu konfederaci ( ͡º ͜ʖ͡º)
#polityka #heheszki #bekazkonfederacji
źródło: temp_file5949909761895540733
PobierzTeatrzyk dla twardego elektoratu
@Cadore: dokladnie, prezes to nadczłowiek który moze robić co mu się podoba i prawo go nie dotyczy, dopiero od pewnego momentu. Np mógłby na ciebie splunąć i MU WOLNO. + mamy ograniczenie na jeden wyrok na człowieka.
Typ złamał prawo.
Ale to trzeba by spojrzeć szerzej, a nie tylko na zasadzie "my vs oni"
@Bumelante:
źródło: 88d5229cfa64dcccd853f9111ed4ed4c605fa988bebe526a0eb6fb9bd80d6968
Pobierzźródło: temp_file2422729042575518525
Pobierz