Wpis z mikrobloga

#polska #bekazpodludzi
Odebrać prawa wyborcze starym ludziom gadającym z ai.

Od dawna słyszy się od starszy ludzi, że dzisiejsza młodzież nie odróżnia prawdziwego życia od internetu ale to stare baby i dziady macie ten problem. Można wmówić im wszystko. Nie ogarniają internetu i robicia z siebie kretynów. Ich mądrości życiowe palą na panewkach. Nie wyobrażam sobie aby takie osoby, mające problem z odróżnieniem fikcji od rzeczywistości mogły decydować o losach naszego kraju.
jarzynka - #polska #bekazpodludzi
Odebrać prawa wyborcze starym ludziom gadającym z a...

źródło: 1000034214

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jarzynka ilość fałszywych kont skierowanych do starych ludzi jest ogromna, ci ludzie bezkrytycznie wierzą we wszystko co się im powie, niestety na anty polskich grupach siedzą głównie alkusy i starsi ludzie, pozistaje bam spokojnie im tlumaczyć i wyjaśniać. Pozdr
  • Odpowiedz
@jarzynka: Dobrze że autor screena przyciął bo to jest grupa na fb typu gdzie udajemy starych dziadów łapiących się na ai XD Każdy kto ma starych 40+ wie że ai boty jakoś specjalnie się do Polaków jeszcze nie przysrały, a memy jak to memy 1:1 zżynka z angielskojęzycznego internetu
  • Odpowiedz
jestem budowlańcem, rozgryzłem to foto po płytkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@jarekkoval: jestem drukarzem, rozgryzłem to po nadruku na ubraniu.

Długo nie będzie trzeba czekać aby to tylko eksperci z danych dziedzin mogli odróżnić zdjecia ai.
  • Odpowiedz
@jarzynka: I tak mam więcej szacunku dla ludzi, którzy nabierają się na mega realistyczny obrazek na niegroźnej grupce fejsbukowej niż dla bywalców głównej, którym bordo z taką łatwością srają do mordy, że wystarczyłby jeden klik w źródło znaleziska, żeby się nie nabrać, a i tak tego nie robią.
  • Odpowiedz