Wpis z mikrobloga

Nie mam słów na to, jakimi id%^tami są ludzie w PO. Oni mają totalnie w d… tego Trzaskowskiego. Mają kandydata na prezydenta w cholernie ważnych wyborach, i tak wyglądają jego posty. Stosunkowo niewiele polubień, żadnego nakręcania, praktycznie to co jest leci oddolnie, organicznie.

Sprawdziłem kto podał dalej tego posta i z jakkolwiek znaczących osób, to chyba tylko Nowacka. Przecież to jest komedia. Do tego masa hejterskich komentarzy, bo Trzaskowski w ogóle nie blokuje hejterów, w przeciwieństwie do np. Sikorskiego. W porównaniu: jak Nawrocki coś wrzuca, to w cholerę PiSowców nakręca mu aktywność, mają jego hashtagi. Widać, że aktyw partyjny na niego pracuje mocno w socialach.

Platformersi to są dyletanci. W dodatku od kiedy wpakowali dupska w rządowe limuzyny, to w nosie mają to co się dzieje w necie. Zero pracy na rzecz Trzaskowskiego. Jak już coś robią, to wyłącznie dla Tuska.

Na domiar złego duża część platformerskiego komentariatu pouciekała na tego blueskaja, żeby tam się wzajemnie lizać po fi%tach.

#polityka #4konserwy #neuropa #wybory
Gours - Nie mam słów na to, jakimi id%^tami są ludzie w PO. Oni mają totalnie w d… te...

źródło: IMG_4915

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@Gours wybory wygrywa się na Twitterze i TikToku (patrz Rumunia). A tak serio to pewnie bliżej wyborów będzie dużo więcej szumu
  • Odpowiedz
@Gours: Idioci i dyletanci, bo nie pompują swoich twittów farmami trolli? xd Prędzej naiwni idealiści, którzy wierzą że da się robić wyniki bez stosowania brudnych zagrywek.
  • Odpowiedz
  • 0
@deletenomads: w 15 minut po dodaniu posta przez Trzaskowskiego on powinien być podany dalej przez 80-90% posłów KO, którzy mają konta na Twitterze. To minimum. Do tego zaangażowanie największych influencerów po swojej stronie w to wszystko, jak to robią pisowcy (za pośrednictwem kont typu Max Hubner, Emilia Kamińska itd.)

To są podstawy. Ja nawet nie mówię o bardziej wyrafinowanych akcjach. PiS ma swój sztab od działań w necie, a mam
  • Odpowiedz
@Gours: Póki co to pan pisowiec musi się starać i zabiegać o względy, nie Trzaskowski. Być może nie chcą go zbyt nachalnie teraz promować, żeby się ludziom nie zdążył znudzić do wyborów. Do tego my mamy tendencję do przeszacowywania roli internetu (czy konkretnych stron, jak np. twitter) w wyborach. Pamiętamy "tej siły już nie powstrzymacie", jak każdy influencer popierał Korwina, i wydawało się, że musi wygrać, a dostał 4%.

PiS
  • Odpowiedz
@Gours: Rafałek przynajmniej siedzi cicho i nikogo nie atakuje więc uchodził za uległego szkoda że Giertych jest bardziej zajęty atakowaniem Holowni i Trzaskowskiego niż budowaniem ruchu w necie nie trzeba budować ruchu jak pewien Darek. Wystarczy spójny przekaz i komunikatywność. Nie potrafią zadbać by przebijały się pozytywy i to co teraz robią. Nie wiem może pracują dzień i noc a my o tym nie wiemy. Powołać rzecznika rządu do relacji
  • Odpowiedz
  • 0
@Olek3366: skoro łudził się, że swoim nędznym trollowaniem na Twitterze wygra Radziowi prawybory, to tym razem też nikt mu nie zabroni pomarzyć
  • Odpowiedz