Wpis z mikrobloga

@R2D2_z_Sosnowca: a jak sam nowy York wygląda... dalej to miaso slams.. tym już sie nie pochwalisz tylko celujesz w jedno super ujęcie..
Jak ci influerzy co jadą na jakieś g---o tripy i pokazują że jest fajnie chociaż tak wcale nie jest fajnie.
  • Odpowiedz
@Quassar nyc trzeba traktowac jako calosc. Jako miasto ktore ma swoja historie, biedy, bogactwa, wysokiej przestepczosci, mafii, czasow bezpieczenstwa, porzadku i wszystkiego pomiedzy.
Majac ograniczona wiedze widzisz tylko stary budynek, szczury i smieci. Posiadajac troche wieksza wiedze na temat miejsca z fotografii zupelnie inaczej do niej podchodzisz.
Osobiscie nie cierpie zycia w nyc ale nie mozna powiedziec ze nyc to tylko syf i brod. Nyc to kawal histori, kultury, sztuki. Jedni
  • Odpowiedz
@cerbera co tam się dzieje na niebie u was? Widziałem mnóstwo filmików na X że niezidentyfikowane drony pokaźnych rozmiarów latają nad Morris County a wczoraj nawet ganiał je F-16

Kuzyn co mieszka w Bloomingdale też śledził je ostatnio i sam się śmiał że macie tam inwazję obcych

Ja dziś osobiście widziałem nad Hudson River uzbrojonego F-16 lecącego niziutko w kierunku Washington Br. Wiesz coś może więcej co się odwala?
  • Odpowiedz
@R2D2_z_Sosnowca: W sumie widzialem posty na lokalnych grupach ale sam sie nie interesowalem. Gdzies tam mimochodem obilo mi sie o uszy ze nikt nie wie czyje to drony, ani policja, ani zaden inny local authority, permitow nikt na loty nie wyciagal. Policja polecala zglaszac je FBI. Ktos tez pisal o tym ze widzal mysliwce ktore sledzily te drony, generalnie troche sie z niego podsmiewali, bo niby predkosci lotu sie tak
  • Odpowiedz
@cerbera no to się wkręciłeś w ekipę i dobrze. Słyszałem nieraz że takie układy ratowały ludzi od mandatów lub innych nieprzyjemności a czasem wystarczyło powiedzieć tylko kogo się zna aby być krytym
  • Odpowiedz