Aktywne Wpisy
_e_l_o_ +66
J--------e, moja dziewczyna kupila psa calkowicie bez mojej wiedzy. Przyszla dzis z psem i mowi mi ze od dzisiaj to nasz pies. Nie przepadam za psami a szczegolnie za takimi niezapowiedzianymi... Spytalem jej kto z nim bedzie wychodzil to mi mowi ze ja rano a ona wieczorem xD No na pewno bede z---------l codziennie o 5 rano przed praca w sniegu z jej psem. Oczywiscie awantura i placz, ze jestem wobec niej
chaddeveloper +74
jakby ktoś się zastanawiał co wybrać #medycyna vs #pracait
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #java #programista25k #kryzysit #pracbaza
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #java #programista25k #kryzysit #pracbaza
śmieci tez będę musiał tam targać? jakie jeszcze wady przychodzą wam do głowy?
dzięki pozdrawiam
#budujzwykopem
#budowadomu
#dzialka
1. Spory kawałek drogi do utwardzenia
2. Odśnieżanie w zimę
3. Śmieci
4. jak tam obok jest las to będziesz miał całą działkę w liściach/igłach i kiepsko z fotowoltaiką ewentualną
5. jesteś pewien, że możesz wyciąć drzewa? Od linii lasu są określone odległości w których można
@Kinior:
Nie ma idealnej dzialki. A to akurat lepsze niz leżenia ba kanapie. A jak bedziesz stary to kupisz se traktorek do odśnieżania. A smieci jak ktoś mieszka w bloku to ile metrów musi przejsc by je w-----c? A#
Za 70m przyłącza wody bez jakiś hydrantow itp. Tylko dwie zasuwy i do tego wkopana studnia betonowa na licznik zaplacilem 4,5k
Mam 50 metrów drogi wewnętrznej.
Nie jest żle.
Więcej + niż -.