Aktywne Wpisy

Zoyav +1
czemu windows jest taki archaiczny i stoi miejscu w rozwoju od lat? android, ios czy macos mają aktualizację co roku a najnowszy windows jest z 2021, wcześniejszy 10 był z 2015 co oznacza 6 lat bez aktualizacji
używam w pracy bo nie mam wyjścia ale nie wyobrażam sobie korzystać z tego prywatnie, przestarzały system wyglądem przypominający nadal lata 00
#przemyslenia #komputery #windows
używam w pracy bo nie mam wyjścia ale nie wyobrażam sobie korzystać z tego prywatnie, przestarzały system wyglądem przypominający nadal lata 00
#przemyslenia #komputery #windows

frugASS +158

źródło: GoC6KTWWEAAlZpS
Pobierz
Przykłady i obserwacje z życia wzięte (i chyba sama nauka) niemal zawsze potwierdzają, że grupa złożona z samych kobiet będzie miała nieporównywalne większe trudności w zgranej współpracy i porozumiewania się niż grupa mężczyzn, właśnie przez ciągłe wewnętrzne konflikty i zamieszanie. To też pokazuje, że typowo babskie teamy mają tragiczną wydajność i sprawność w rozwiązywania problemów, a jeśli jeszcze przełożonym kobiety jest inna kobieta, to już się dzieją dantejskie sceny. To chyba musi wynikać z psychologii ewolucyjnej. Mężczyźni nawet jeśli się nie lubią to o wiele łatwiej są w stanie współpracować w imię tego samego celu.
Najczęściej po prostu będą się ignorować i nie wchodzić ze sobą w większe interakcje. Za to jak dojdzie już do jakichś sporów, to szybka kłótnia, ewentualnie danie sobie po pysku i najczęściej konflikt zażegnany i wszystko dalej się toczy. Kobiety za to jakoś to tak w sobie duszą i przez brak bezpośredniości i stanowczości nakręcają na siebie coraz większego bata pomawiając, robiąc fochy i fałszywość. Obserwuję to zjawisko już od lat szkolnych i nie daje mi to spokoju.
#logikarozowychpaskow #redpill #rozowepaski #p0lka #blackpill #zwiazki #pracbaza
Ta, szczególnie w polityce. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak kolega koledze jakąś prywatę wypomina aby sobie podbić ego w oczach laski xD
Jedyną rzeczą w tym wszechświecie bardziej zmienną niż kobieta jest redpillowoec w piątkowy wieczór siedzący przed komputerem i rozkminiający rzeczywistość.
Zauważcie jedno - brzydka baba - koleżanka jej pisze w komentarzach "Ale piękna, Ale śliczna"
brzydki facet - kolega mu napisze - weź się za siebie, idź na siłownie, zgól ten koper itd :)