Aktywne Wpisy
jmuhha +24
Może mi ktoś powiedzieć jak mam tu zejść? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
w domu czekają na mnie T R Z Y dzieci ( ͡° ʖ̯ ͡°)
w domu czekają na mnie T R Z Y dzieci ( ͡° ʖ̯ ͡°)
GlenGlen12 +246
Pracuję w biurze obok kołchozu, zajmuje się tam rozliczeniami i fakturowaniem dokumentów od klientów - ogólnie tym podobnym gównem.
Dziennie do biura przychodzi około 5 kierowców/magazynierów którzy przynoszą konkretny pakiet dokumentów zebranych z całego dnia, co istotne w tej opowieści siedzę w tym biurze z bardzo zadbaną 35-kobietą, matką 2 małych dzieci, która ma dobrze ustawionego faceta, no i to co już się odsłuchałem od robotników w jej kierunku to przechodzi ludzkie pojęcie
Dziennie do biura przychodzi około 5 kierowców/magazynierów którzy przynoszą konkretny pakiet dokumentów zebranych z całego dnia, co istotne w tej opowieści siedzę w tym biurze z bardzo zadbaną 35-kobietą, matką 2 małych dzieci, która ma dobrze ustawionego faceta, no i to co już się odsłuchałem od robotników w jej kierunku to przechodzi ludzkie pojęcie
Popierają Asada w Syrii, bo trzyma krótko islamistów za mordę.
Jednocześnie maja ból pewnej części ciała, że to samo robi Netanjahu.
Nie wiem, czy jest ku temu inny powód niż to, że gdy typowy przedstawiciel nurtu 'wyłącz TV...' słyszy słowo Żyd to dostaje małpiego rozumu.
Może ja jestem jakiś dziwny, ale nie cechuje mnie wybiórczość i popieram działania zarówno przywódcy Syrii jak i Izraela. Oczywiście nie stoi nic na przeszkodzie, bym ich skrytykował za niepotrzebny rozlew krwi cywilów. Generalnie to jednak islamski fundamentalizm jest największym zagrożeniem dla naszej cywilizacji. A łzy wszelkiej maści talibów itp. to trzeba brać z dystansem.
#syria
#izrael
#wojna
#bekazprawakow
#neuropa
#polityka
@Aster1981: jestem ogromnym zwolennikiem demokracji, UE i tak dalej i tak dalej. Ale w przypadku bliskiego wschodu i okolić to obalanie dyktatorów źle sie kończyło zazwyczaj. I do władzy dochodziły jeszcze większe szajbusy.
Jego rezim wlasnie upada. Ruscy uciekaja, juz potwierdzili ze udziela "ograniczonego wsparcia".
Jego wojska dezerteruja porzucajac sprawny sprzet, lub przylaczaja sie do rebeliantow.
Większym zagrożeniem niż syryjscy alewici są opozycjoniści czyli mordercy z Isis oni nie będą bawić się w parlamentaryzm mogą rywalizować