Aktywne Wpisy

pss8888 +743
#biedronka #zakupy #gorzkiezale #takaprawda
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)

źródło: temp_file3384769352359104044
Pobierz
Essapierds2007 +60
Śmieszne jest to, że ludzie są oburzeni, że chcą wprowadzić sprawdzanie prawa jazdy podczas tankowania, a tymczasem nie są oburzeni tym że za dynamiczne ruszenie spod świateł mogą trafić do więzienia.
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie
Wchodzę z ziomkiem za bramkę, biorę wózek z koszykiem i tak patrzę, że jakiś nastrój świąteczny i pytam mojego ziomka "ty, kiedy jest Mikołaj?", ten się zaczał śmiać i mówi, że dzisiaj.
Słyszała to też przypadkowa pani w średnim wieku, uśmiechnęła się, i też mówi, że to dzisiaj.
Ja na głos mówię do ziomka "ty to pasuje coś <tu randomowe imie mojej partnerki> chyba kupić, cholera, co?" - na co pani stanęła i z takim błyskiem w oku, "ależ oczywiście!"
I tak dla szydery mówię "a może nie kupować jej nic? może była niegrzeczna i nie zasłużyła?"
Pani odwróciła się i tak dziwnie ironicznie, z niemiłym błyskiem w oku zaczęła prowadzić ze mną smalltalka i mimo, że nie zna mojej różowej (ta w prawdzie jest GITem) to zaczęła jej bronić xD i mówić "ależ na pewno zasłużyła! wszystkie kobiety zasługują!"
No i powiedzcie mi, jak w tym kraju ma być k---a dobrze? Obca baba, stanęła by w obronie innej baby, choć nawet się nie znają.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #gownowpis
@AerodynamiC: stąd wynika 99% problemów związkowych facetów wychowywanych bez ojców. Matki nie wychowują synów na samostanowiących o sobie, niezależnych emocjonalnie dorosłych facetów, tylko podnóżki.