Wpis z mikrobloga

Sytuacja z wyborami w Rumunii powinna czegoś nauczyć Europejczyków i powinniśmy zbanować Tik Toka na terenie Unii Europejskiej. To, jakie tam jest polityczne szambo nie mieści się w głowie. Następne w kolejce są wybory prezydenckie w Polsce za 5 miesięcy - kto wie, czy kacapy niewielkim kosztem nie będą chciały dać wygranej PiSowi.

#polityka #rosja #tiktok #bekazpisu #neuropa #4konserwy #socialmedia #rumunia #wybory
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gours:

kto wie, czy kacapy niewielkim kosztem nie będą chciały dać wygranej PiSowi.

Z całym szacunkiem: XDDDDD
Temu pisowi, który rządząc Polską wysłał Ukrainie 400 czołgów (więcej niż reszta świata razem wzięta?), ponad setkę AHSów, kilkaset bewupów i eszelonów pełnych amunicji? A wystarczyło, byśmy zachowali się jak niemcy i Ukraina by dziś
eduardo-garcia - @Gours:
 kto wie, czy kacapy niewielkim kosztem nie będą chciały dać...

źródło: 1000021567

Pobierz
  • Odpowiedz
@pozdroxxx666: ale chłopie, ja się cieszę z całego serca, że wysyłaliśmy. Sam wspieram UA bardziej niż powinienem. Już niezłe auto (używane) bym kupił za to ile wydałem z własnej kieszeni od początku wojny. Po prostu wyśmiewam szurskie teorie OPa.
  • Odpowiedz
że kacapom zależy na chaosie w Polsce, a PiS to gwarantuje.

@Gours: Czyli robiący laskę Amerykanom PiS jest dla rusków lepszy od Tuska który by z nimi kręcił biznesy? No nie wydaje mi się XDDD
  • Odpowiedz
@Gours: Ładnie się odkrywacie towarzysze kałowcy. Wycieracie sobie gębę demokracją i praworządnością a wychodzą z was ruskie onuce gotowe wycinać wrogów bo wam się nie podobają.
  • Odpowiedz
@Gours: Dalej się kompromitujcie takimi akcjami tylko potem się nie zdziwcie czemu przegracie wybory prezydenckie i parlamentarne.
To już Szczerba na granicy się mniej zbłaźnił od ciebie xD
  • Odpowiedz