Aktywne Wpisy

powodzenia +382
kolega Szwed wysłał dla mnie takie zdjęcie
w Chorzowie otworzyli Bajs Burger
Bajs po szwedzku znaczy g---o
na reddicie Szwedzi mają trochę radochę
w Chorzowie otworzyli Bajs Burger
Bajs po szwedzku znaczy g---o
na reddicie Szwedzi mają trochę radochę
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
lubaxd +9
#nieruchomosci #pytanie
Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanawiałem się kto to kupuje, kim jest klient docelowy takiej nieruchomości. Dlaczego ludzie to kupują? Jakie są plusy takiego rozwiązania bo ja nie widzę żadnego, masz "kawałek" podwórka który sąsiaduje z 5 innymi podwórkami, na co przeznaczyć taki teren? na basen ze stelażem, trampolinę i 100 tuj ? Innego zastosowania nie widzę, żonka sie upier***iła na własny dom ale cie
Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanawiałem się kto to kupuje, kim jest klient docelowy takiej nieruchomości. Dlaczego ludzie to kupują? Jakie są plusy takiego rozwiązania bo ja nie widzę żadnego, masz "kawałek" podwórka który sąsiaduje z 5 innymi podwórkami, na co przeznaczyć taki teren? na basen ze stelażem, trampolinę i 100 tuj ? Innego zastosowania nie widzę, żonka sie upier***iła na własny dom ale cie
źródło: image;s=1280x1024;q=80
Pobierz

@feel-the-scale: ale już obejrzeć czy pogadać o tym gównie to bardzo chętnie. Albo pisać jak to g---o powinno wyglądać, żeby im bardziej smakowało xd
źródło: 1000007215
PobierzNazywaj to sobie nawet g------a w c--j rozrywka. Nadal to ty tracisz czas na coś co uważasz za c-----e.
Dla mnie rozrywka na podobnym poziomie są te wszystkie rolnik szuka żony czy chłopaki do wzięcia. Ale dla
"Nie mierz innych swoją miarą."
"Niektórzy ponoć nawet sobie cenią zapach gówna xD"
Ojj coś się za bardzo uczepiłeś tego gówna..
źródło: 1000007215
Pobierz