Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mireczki,
mam rozkminę w kontekście #zwiazki i #finanse.
Czy są tutaj #rozowepaski, które zarabiają 2/3x a może i więcej od swojego #niebieskiepaski? Czy Wasz związek jest szczęśliwy? A może byłyście w takiej relacji, ale związek nie przetrwał? Pytam o to dlatego, że spotykam się od kilku miesięcy z dziewczyną, studentka medycyny — w zasadzie zaraz staż i
mireczki,
mam rozkminę w kontekście #zwiazki i #finanse.
Czy są tutaj #rozowepaski, które zarabiają 2/3x a może i więcej od swojego #niebieskiepaski? Czy Wasz związek jest szczęśliwy? A może byłyście w takiej relacji, ale związek nie przetrwał? Pytam o to dlatego, że spotykam się od kilku miesięcy z dziewczyną, studentka medycyny — w zasadzie zaraz staż i
boskiklocv3 +16
Ale mi Sebastian Wardega obrzydził to Fame MMA to masakra, jak widzę Wojtka Gole to odrazu mi się zapomina jak się wymawia literkę „R” i fakt ze nie ma nic do gadania. On ośmiesza wizerunek tej federacji a nie jest jej twarzą.
W dodatku fakt że drugi włodarz się ukrywa przez swoją pociągi to nie mam ochoty oglądać i wspierać tych ludzi. W dodatku Sylwek ma coś na pozostałą dwójkę….masakra. Nie wiem co to ale na pewno grube. Nigdy więcej nie kupię PPV
Kiedyś wraz z całą rodziną czekaliśmy na kolejną galę, aby miło spędzić wieczór w rodzinnym gronie. Teraz przez Sylwestra Adama Wardęge relacje w naszej rodzinie się pogorszyły…
a jeszcze pare lat temu na domówkach w tle leciało xD
Rzeczywiście niedobry Wardęga I inni zawodnicy przedstawiający prawdę o kulturze organizacji Fame MMA to przesada. Powinni kłamać jak inne opłacone media
Tik tak 😄 i tak czekaj 😄