Wpis z mikrobloga

dostałem bardzo dziwnego emaila od IceyFile
według nich mam multikonta aby omijać limity, email wysłany też do jakiegoś kuby42222

totalnie dziwna sprawa - ja niby mam multikonta tak jak niby @irylek flood i spam xDDD

obecnie miałem dokończyć folder pełnymi odcinkami i niektóre skompresować bezstratnie ale chyba lepiej poczekać na perma i zrobić to od nowa... chyba nie ma co ryzykować z serwerem na OVH, choć strona fanowska w kiepskimi dalej stoi i linki do niej z wykopu spadały z rowerka

jutro o 17:30 to ze strachu chyba aż przestaną puszczać powtórki nowej awantury xDD

#awanturaokase
eSUBA94 - dostałem bardzo dziwnego emaila od IceyFile
według nich mam multikonta aby ...

źródło: image

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@lukadon: miesiąc temu jak się działy dziwne rzeczy to myślałem że jestem przeczulony ale jak inaczej to nazwać? to samo akcja ze zmianą teleprogramu na polsat2 - rzekomo "ich pomyłka" ale tylko dla jednego programu z 40 innych xDDD
  • Odpowiedz
@eSUBA94: może bym jeszcze ich rozumiał gdyby starą awanturę dało się obejrzeć gdzieś legalnie, no ale przecież nie. nie wiem co im szkodzi, myślą że ludzie będą ją oglądali zamiast powtórek nowych odcinków? ech...
  • Odpowiedz
@eSUBA94: nigdy nie miałem żadynch problemów z iceyfile (VPN nowe konto i inne nazwy plików jak wrzucasz to samo,mam chyba z 15 kont wszystkie działają do dzisiaj)
  • Odpowiedz
  • 0
@FillHerUP: ja żyje, dostałem emaila że do rosji przenieśli serwery i pliki są trzymane 90dn a nie 30

no to teraz pytanie gdzie nową awanturę postawić
tak jak mówiłem mam serwer dedyk w OVH ale boje się że napiszą do OVH i dostanę bana na ich hosting a też biorę tam faktury FV
  • Odpowiedz