Aktywne Wpisy
Melkovva_ +289
Jestem w kiepskim stanie psychicznym z powodów życiowych ale dodatkowo jak co roku muszę przetrwać bojkoty i internetowe ataki debili i bezmózgów dotyczące Jurka Owsiaka i WOŚP.
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
#6poziomraka
Guess who's back bitches? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Operacja trwałą od 8 do 13. Sporo drugow, spore emocji.
Guess who's back bitches? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Operacja trwałą od 8 do 13. Sporo drugow, spore emocji.
-34 stopni Celsjusza
Słońce świeciło dzisiaj tylko przez 90 minut, oficjalny czas wschodu słońca to 12:59, a zachodu słońca 14:29. Wykorzystując zdolność mojego drona do wyznaczania punktów orientacyjnych, mogłem wykonać wiele zdjęć z tego samego miejsca podczas trzech oddzielnych i krótkich lotów. Następnie połączyłem te zdjęcia w jedno ujęcie, aby pokazać trajektorię słońca w ciągu 90 minut.
4 grudnia będzie naszym ostatnim słonecznym dniem przed rozpoczęciem nocy polarnej na miesiąc, kiedy to słońce nie pojawi się już nad horyzontem. Kiedy na początku stycznia słońce powraca, mieszkańcy Inuvik świętują, organizując przez trzy dni Festiwal Wschodu Słońca.
Jeśli nie rozumiesz koncepcji nocy polarnej, zapoznaj się z nią, to fascynujące!
Poza tym Ziemia nie jest płaska, uspokój się i zajmij się lepszym hobby.
#ciekawostki #geografia #kanada #astronomia
@pogop: to po c--j dodajesz opis w pierwszej osobie?
@pogop: Od kiedy?