Wpis z mikrobloga

@serniczekwiedensky na takie okazje się ma w szafie jeden stary kocyk. Jak po wypraniu zostanie plama to nie szkodzi, koc idzie do szafy i jest wykorzystywany tylko w jednym celu.

Mam nadzieję, że staremu nie insynuujesz, że anal jest dla gejów. Większość facetów chciałaby chociaż spróbować, orientacja nie ma tu nic do rzeczy, w końcu nie jesteś chłopem. Jeśli twój chłop wie, że tak to traktujesz to nigdy ci nie powie,
  • Odpowiedz
@serniczekwiedensky: Jak sie krwi brzydzicie, to anal spróbujcie, tylko na spokojnie, na początku bardzo powoli i bez pośpiechu. Gra wstępna 2-3x dłuższa niż normalnie. Lubrykantu nigdy za wiele. Za pierwszym razem jest sporo stresu, więc może się nie udać ale po grzańcu powinno być git. No chyba, że się za bardzo najebiecie xd Naprawdę nie ma się czego bać.
  • Odpowiedz
@serniczekwiedensky: jakis ten komentarz taki "obrzydliwy". Sam nie wiem czemu, ale nigdy nie slyszalem zeby w prawdziwym zyciu dziewczyna czy kobieta uzyla slowa "r----c" - nawet takie z patologii... No, ale pozostaje mi zyczyc udanego wieczoru, pomimo okresu
  • Odpowiedz