Aktywne Wpisy

Samara__Morgan +33

#ps5 Dopiero teraz doczytałem że nie ma planu aby wydali pudełka forzy 5 na PS. Także pośmigane.xd I jakoś nie odczuwam że coś straciłem . Była w planach zmiana gatunku ale skoro tak to lecę dalej z niedokończonymi tytułami ¯\(ツ)/¯
#polityka #bekazpisu #sejm
źródło: image
Pobierz@kobiaszu:
Obie partie tak mają... Tusk zajumał 120 miliardów z prywatnych OFE i też nie siedzi...
Może kiedyś doczekamy sie ze i tusk i kaczor znajdom sie tam gdzie powinni....
@henry-jest: te pieniadze byly w obligacjach skarbowych. Czyli panstwo obiecywalo, ze odkupi je za x lat po tej samej cenie + jakis tam %. Czym to sie rozni, od zusu w ktorym dzisiaj placisz i panstwo ci obiecuje, ze za jakis czas bedzie ci wyplacal emeryture? Problemem to jest, ktory minister byl odpowiedzialny za stworzenie takiego patologicznego tworu, w ktorym banki ciagna prowizje
@henry-jest: Zacznijmy od tego że ty nie wiesz co to jest OFE i co właściwie się z nim stało.
@HrabiaTruposz: A dałbyś radę podać jakiś przykłady akurat takiego działania? Serio, PiS kręcił wały na prawie wszystkim i ogólnie karakan powinien trafić na śmietnik historii ale akurat zdejmowania immunitetu posłom za pierdoły nie pamiętam.
@HrabiaTruposz: możesz przypomnieć którym posłom uchylono immunitet?
Tak na szybko pierwsze co mi przychodzi głowy, to dwukrotnie Joannie Scheuring-Wielgus - raz za pokazanie transparentu w kościele, raz za powieszenie na bramie kościoła dziecięcych bucików czy Nitrasowi za to, że napisał na Twitterze, że jeden z posłów od Kukiza chodzi po sejmie w koszulce z rasistowskimi napisami.
@henry-jest: Kolejny xD