Aktywne Wpisy

Gmeras +124
Kontynuacja wpisu https://wykop.pl/wpis/80216775/mirki-i-mirabelki-bardzo-was-prosze-trzymajcie-kci/strona/1
Witajcie, byłem dziś u psychologa. Miło było porozmawiać, ale większe wsparcie otrzymuję od rodziny i anonimowych Mirków. Rozmowa była przyjemna, ale nie wyniosłem z niej zbyt wiele. Domyślam się, że psycholodzy są różni, jednak na razie mam takie odczucia.
Odwiedziłem też dziś Różową – niestety, bez zmian. Już nie liczę na cud, chcę tylko, żeby nie cierpiała. Wyglaskalem ją tak mocno, jak tylko się dało. Po pewnym czasie przyszła jej ciocia,
Witajcie, byłem dziś u psychologa. Miło było porozmawiać, ale większe wsparcie otrzymuję od rodziny i anonimowych Mirków. Rozmowa była przyjemna, ale nie wyniosłem z niej zbyt wiele. Domyślam się, że psycholodzy są różni, jednak na razie mam takie odczucia.
Odwiedziłem też dziś Różową – niestety, bez zmian. Już nie liczę na cud, chcę tylko, żeby nie cierpiała. Wyglaskalem ją tak mocno, jak tylko się dało. Po pewnym czasie przyszła jej ciocia,

Mam dla wykopków garść faktów, które wywołają bardzo nieprzyjemny dysonans poznawczy. Mianowicie:
1) Cebe od ośmiu miesięcy przebywa w Cambo.
2) Nie ma konwencjonalnej pracy etatowej ani własnego biznesu.
3) Wydatki ma niemałe; najmuje dom (cały, a nie małe mieszkanko) i do tego ma babę. Nie posądzam go, żeby opłacał abonament, ale każda baba, wiadomo, kosztuje.
4) Kanał się rozkręca, ale zyski nie są jeszcze oszałamiające.
Jedynym
1) Cebe od ośmiu miesięcy przebywa w Cambo.
2) Nie ma konwencjonalnej pracy etatowej ani własnego biznesu.
3) Wydatki ma niemałe; najmuje dom (cały, a nie małe mieszkanko) i do tego ma babę. Nie posądzam go, żeby opłacał abonament, ale każda baba, wiadomo, kosztuje.
4) Kanał się rozkręca, ale zyski nie są jeszcze oszałamiające.
Jedynym
- podpięcie własnej (istniejącej) domeny
- zainstalowany Wordpress lub inny soft pod bloga
- prosty panel administracyjny
- przyjazna obsługa techniczna
- możliwość automatyzacji kopii zapasowych raz w miesiącu i wysyłania ich na określony adres e-mail
- rozsądna cena.
#hosting #blog #wordpress #informatyka #www #pytaniedoeksperta
Dzisiaj przez cały dzień z kodem SANTA24 hosting 70% taniej.
Zautomatyzować tworzenie kopii możesz za pomocą wtyczki do wordpress'a.
Mogę pomóc w instalacji Wordpressa jeśli miałbyś problemy :)
Zerknij na naszą ofertę na stronie - https://seohost.pl/najszybszy-hosting-ssd-nvme
Z kodem WYKOP2024 zyskasz 35 % na zakup serwera.
Normalne stawki, wszystko jasne na początku, a nie przy przedłużeniu ;) do tego najtańsze przedłużenia domen .pl (i nie tylko) wśród firm hostingowych.
PS. Migrujemy bezpłatnie od obecnego dostawcy.
PS 2. Wybierając ofertę sprawdź dokładnie na jakich dyskach jest hosting i jakie parametry bezpieczeństwa oferuje, czy nie są ukryte na stronie.
Z linkiem wyżej lub kodem WYKOP dodatkowy rabat 20% w pierwszym
Z kodem WYKOP rabat -65% na hosting i darmowa rejestracja domeny .PL przy zamówieniu na rok.