Aktywne Wpisy

WielkiNos +274
Kiedy juleczka po g---o kierunkach przekonuje się ile w praktyce warte jest jest wykształcenie.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #takasytuacja #pieklokobiet #edukacja
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #takasytuacja #pieklokobiet #edukacja

źródło: temp_file566056470590432843
Pobierz
MePix +114
tematem żyje całe USA teraz ;>. typ na każdym wystrzelonym naboju wygrawerował „Deny. Defend. Depose.” czyli procedura odmawiania ludziom finansowania leczenia z ubezpieczenia. Zastrzelił CEO firmy ubezpieczeniowej. wsiadł na rower, pojechał do Central Parku i zniknął. Szukają go, publikują zdjęcia ale duża część społeczeństwa widzi w nim bohatera, taki Robin Hood naszych czasów. Policja natomiast twierdzi, że to zawodowiec bo jak zacięła mu się klamka to ją odblokował jak pro.
Polecam śledzić, ciekawa historia.
#usa
źródło: IMG_6747
Pobierz@matti-nn: presja ma sens
O ochłapy pretensje do rozdmuchanych i przeregulowanych systemów państwa, gigantycznej skali redystrybucji i interwencji na rynkach konsumenckich (USA też wydają na socjal ponad 20% GDP co dawniej się w głowie ludziom
Czy to coś zmieni? Wątpię. Tylko tyle, że teraz grubasy będą chodzić w obstawie ochroniarzy i jeździć pancernymi autami.
Policja ma już grono podejrzanych. To 30% klientów XD
zawsze firmami rządziła chęć zysku - na tym polega kapitalizm, po prostu im późniejsza faza tym mniej się z tym kryją bo spadająca stopa zysku ich goni
Dobra nie chce mi się nawet debunkowac twojego p---------a, bo jak twierdzisz, że jakaś bańka na aktywach czy covid nie spowodował znacznego rozwarstwienia to nie chce mi się dyskutować i danych wrzucać, nara
źródło: temp_file5242463002819996935
PobierzNieprawda, że cisza, wrzucałem wczoraj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: temp_file8190444200875957785
Pobierz@apeee: Wprowadzili AI do oceny wniosków i ona odrzucała 90% spraw ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Następnym razem użyje funkcji szukaj (✌ ゚ ∀ ゚)☞