Aktywne Wpisy
biauekWladcaJajek +143
Zrobiłem przelew blik na telefon, 250 PLN, niestety odbiorca źle podał numer. Próbowałem dodzwonić się na numer gdzie trafił przelew, na początku nikt nie odbierał, a po chwili zostałem zablokowany ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzwoniłem z innych numerów, ale jest tylko sygnał. Nie rozumiem jak można tak się zeszmacić za 250 PLN. No cóż, reklamacja w banku już złożona. Jeśli banku się nie wystraszy to poczekam na dane
Lubię sobie patrzeć jak ludzie są odklejeni z cenami i zdarza mi się czasem przeglądać ogłoszenia mieszkań na wynajem na grupach na Facebooku z różnych miast. Wczoraj znalazłem ogłoszenie z Warszawy. Właściciel wprost napisał, że mieszkanie jest po Babci (pisał o niej zawsze z dużej) i jest w stanie oryginalnym, wystrój czysty PRL, mogący robić za wystawę muzealną tak dobrze jest zachowany klimat. Właściciel postanowił zostać rentierem rekinem biznesu na mieszkaniu, które
Do końca utrzymany w niepewności, do końca nie wiedziałem kto mi robi paczkę. A okazało się, że Świętym Mikołajem została @Rosinante - cicha woda na tagu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Okazało się, że mamy dużo wspólnego, między innymi oboje lubimy kotki. Moja paczka została dopieszczona w każdym szczególe, bałem się, że mój opis nie będzie zbytnio pomocny, a tu proszę. Trafione wszystko idealnie, nawet kitku dostał paczkę (chociaż karton póki co bardziej ją zadowala ( ͡° ͜ʖ ͡°)).
To co dostałem i list, aż się cieplutko na sercu człowiekowi zrobiło po przeczytaniu. Żelki już nie wytrzymały i zostały zjedzone, przyprawy powąchane, lego czeka w kolejce po pracy (chociaż myślę czy kolejności nie zamienić, bo i tak urwałem się żeby podjechać po paczkę XD), a książka czeka na weekend. Włoskie przyprawy zapewne wykorzystam również w weekend, no wszystko się od razu przyda. A i będę wołał na zdjęcia z Malty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze raz chciałbym Ci bardzo podziękować i życzyć Wesołych Świąt!
A z racji tego, że ja dostałem to teraz muszę sam sprężyć dupę i spakować swoją paczkę XD
#pokapake #wykopaka