Wpis z mikrobloga

Przyszedłem tutaj powiedzieć, że oficjalnie #wykopaka zamknięta, bo dostałem najlepszy prezent jaki sobie mogłem wymarzyć.

Do końca utrzymany w niepewności, do końca nie wiedziałem kto mi robi paczkę. A okazało się, że Świętym Mikołajem została @Rosinante - cicha woda na tagu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Okazało się, że mamy dużo wspólnego, między innymi oboje lubimy kotki. Moja paczka została dopieszczona w każdym szczególe, bałem się, że mój opis nie będzie zbytnio pomocny, a tu proszę. Trafione wszystko idealnie, nawet kitku dostał paczkę (chociaż karton póki co bardziej ją zadowala ( ͡° ͜ʖ ͡°)).

To co dostałem i list, aż się cieplutko na sercu człowiekowi zrobiło po przeczytaniu. Żelki już nie wytrzymały i zostały zjedzone, przyprawy powąchane, lego czeka w kolejce po pracy (chociaż myślę czy kolejności nie zamienić, bo i tak urwałem się żeby podjechać po paczkę XD), a książka czeka na weekend. Włoskie przyprawy zapewne wykorzystam również w weekend, no wszystko się od razu przyda. A i będę wołał na zdjęcia z Malty ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jeszcze raz chciałbym Ci bardzo podziękować i życzyć Wesołych Świąt!

A z racji tego, że ja dostałem to teraz muszę sam sprężyć dupę i spakować swoją paczkę XD

#pokapake #wykopaka
Ka4az - Przyszedłem tutaj powiedzieć, że oficjalnie #wykopaka zamknięta, bo dostałem ...

źródło: 779e6d387af8c71f4e685b3f995f10d568260f8efe99d46f261c126c739a98cb

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach