Aktywne Wpisy
maniek74 +394
RenoJackson +1
Nwm odechciewa mi sie grac przez to ze mam srednio 30 fps, a spada i do 15 jak sie dym dzieje, a ja dopiero pierwszy akt skończyłem. Później będzie więcej mobów to się nie będzie dało grać.
Gtx 1060 6gb, i5-8400
Zrobilem wszystko co w jakichs filmikach kazali, zeby jak najwiecej fps wykrecic i c---a to dało
Tak
Gtx 1060 6gb, i5-8400
Zrobilem wszystko co w jakichs filmikach kazali, zeby jak najwiecej fps wykrecic i c---a to dało
Tak
pytanko do wszystkich o----------y midów - zaczynacie sie juz zastanawiac czym sie bedziecie za te 5 lat zajmowac? jakiego skilla sie nauczycie i w czym bedziecie pracowac? fizyczna praca czy dalej umyslowa?
ktos nie z branzy moze pomyslec ze trolluje, ale sami wiecie jak jest :) ja nie mam pomyslu, myslalem ze by pujsc na koparke
@buntowniczaczupakabra: wiesz, że wymogi co do stanu zdrowia są wyższe niż dla pilotów?
@stary_grat: to samo czy się teraz zajmuję. Ogarniał bazy danych dla banków. Będą tego używać jeszcze przez 20 lat.
@stary_grat: nie, cobol to nakladka na system plików, a nie baza danych :) pisze o klasycznych RDBMS. Ludzi od cobola znam :)
Mam po dziurki w nosie ciągle zmieniające się trendy i też nudę w tej branży + wzrok mi siada i nie
@stary_grat: jest sporo w tym prawdy.