Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +35
Plonacawyplata +12
Niedawno wstalem, jest prawie 7 rano u nas. Zrobilem spacer z psem i wiecie co? Zero syfu na ulicach, pustych butelek i tego bałaganu po fajerwerkach. Nie usłyszałem wczoraj ani jednego strzału, pies spokojny, mi te fajerwerki do życia nie są potrzebne, brak krzyków pijanych sebków - same plusy.
Żeby strzelać trzeba uzyskać zgodę urzędu i ludzie się do tego stosują. Zawsze dziwiło mnie to jak wielką sprawę robiło się z Sylwestra
Żeby strzelać trzeba uzyskać zgodę urzędu i ludzie się do tego stosują. Zawsze dziwiło mnie to jak wielką sprawę robiło się z Sylwestra
#kontrolanadgarstkow #zegarki
Komentarz usunięty przez autora
@Nudel1306: a po co tak robisz właściwie? to ogólnie nie jest specjalnie zdrowe dla mechanizmu automatycznego, ETy też się psuły z tego powodu.
sama awaryjność sellity nie jest jakoś specjalnie wysoka, natomiast Squale ma nieprzyjemną politykę wobec niezależnych serwisów i nie udostępnia części zamiennych typu tubus, gwinty, itp.
@advert: Mam więcej niż jeden zegarek i nie mam rano czasu na pierdoły, więc ten, który noszę jutro musi być nakręcony i ustawiony wieczorem i przechodzić noc.