Aktywne Wpisy
Tommy__ +420
Aż mi się przypomniało jak za gówniaka rodzice mnie wysłali na wakacje do wujka w Chicago. Zdjęcie rozmazane bo to dawno i robiłem Sony Ericssonem K750i
#zonadlapolaka
#zonadlapolaka
blake-drake +6
Potrzebuję pomocy w zdecydowaniu, co powinienem dalej robić z pieniędzmi i życiem. Mam trzydzieści kilka lat, ale nie mam ani swojego mieszkania, ani samochodu. Dotąd specjalnie nie narzekałem, bo pracuję zdalnie, stać mnie na wynajem kawalerki, raczej niczego sobie nie żałowałem (ale potrzeb dużych też nie mam), coś co miesiąc odkładam, auta mi nie brak, nie przepadam za jazdą nim. Tyle że jestem już niemal w połowie tej czwartej dekady życia i
#otoziaki
#zalesie #pokazpsa #psy
Przyjechał jakiś gość chyba ze schroniska (pijany wtedy byłem, nie gadałem z nim bo na metr by poczul xd) wyciągnąłem tylko te psy bo mnie znały a na innych szczekaly k je zabrał. A to fajne w typie labradora takie czarne. Ale ja wtedy miałem 3 w tym
Suczka broni szczeniąt, spróbowałbyś to byś się przekonał jednego prawie ugryzła a ja głaskałem normalnie. Mam rękę do zwierząt chyba bo inni też karmili a tylko mnie lubiła, może temu że dużo zawsze mówiłem przy nich
Cieżko mi uwierzyć, że kiedyś miałaś psa.
Komentarz usunięty przez moderatora