Wpis z mikrobloga

Bądź mną i jedź do ludzi na kontrolę warunków, powiedz im żeby wysterylizowali suczkę, która biega po wsi, usłysz od nich że nie i jak pojawią się szczeniaki to się nimi zaopiekują. Dostań telefon że suczka ma 8 szczeniaków i hurr durr pomocy!!!!!!!!

#otoziaki

#zalesie #pokazpsa #psy
cytmirka - Bądź mną i jedź do ludzi na kontrolę warunków, powiedz im żeby wysterylizo...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cytmirka: u mnie była jakaś przybleda suczka w stodole z kilkoma szczeniakami to były tak wykarmione że aż za tłuste chyba xd
Przyjechał jakiś gość chyba ze schroniska (pijany wtedy byłem, nie gadałem z nim bo na metr by poczul xd) wyciągnąłem tylko te psy bo mnie znały a na innych szczekaly k je zabrał. A to fajne w typie labradora takie czarne. Ale ja wtedy miałem 3 w tym
  • Odpowiedz
@Landmark: w czym problem
Suczka broni szczeniąt, spróbowałbyś to byś się przekonał jednego prawie ugryzła a ja głaskałem normalnie. Mam rękę do zwierząt chyba bo inni też karmili a tylko mnie lubiła, może temu że dużo zawsze mówiłem przy nich
  • Odpowiedz
u mnie była jakaś przybleda suczka w stodole z kilkoma szczeniakami to były tak wykarmione że aż za tłuste chyba xd

Przyjechał jakiś gość chyba ze schroniska (pijany wtedy byłem, nie gadałem z nim bo na metr by poczul xd) wyciągnąłem tylko te psy bo mnie znały a na innych szczekaly k je zabrał. A to fajne w typie labradora takie czarne. Ale ja wtedy miałem 3 w tym jeden od sąsiada
  • Odpowiedz
  • 0
@pussy_destroyer69 Nie no w tym wypadku na szczęście nie. Zadzwonili żeby pomóc szukać odpowiedzialnych domów, żeby nie trafiły nigdzie na łańcuch. Gościu obiecał że zrobi sterylkę suczce, za jakiś czas to skontrolujemy
  • Odpowiedz
@cytmirka: imo wszystkie bezpanskie/zaniedbane zwierzęta powinno się wyłapywać i usypiać. Schroniska nie zarabiają na siebie, często zwierzaki żyją tam w c-------h warunkach.
  • Odpowiedz