Aktywne Wpisy
okoboji +204
Ale chłop ma lipę.
Dwójkę dzieci do utrzymania + botoksowana żona. No i swój bebzol też musi napełnić.
Fazolandia dno, kanał youtube olał. Ale wraca myśląc, że będzie jak 5 lat temu, kiedy był prekursorem w swoim rodzaju podróży.
Aktualnie youtube podróżniczy jest przeruchany, wszędzie to samo.
Skończy się pewnie tak jak kiedyś podczas podróży z Sanderką robił zrzutkę na ewakuację bo nie miał jak wrócić do domu a Sanderce się znudziło
Dwójkę dzieci do utrzymania + botoksowana żona. No i swój bebzol też musi napełnić.
Fazolandia dno, kanał youtube olał. Ale wraca myśląc, że będzie jak 5 lat temu, kiedy był prekursorem w swoim rodzaju podróży.
Aktualnie youtube podróżniczy jest przeruchany, wszędzie to samo.
Skończy się pewnie tak jak kiedyś podczas podróży z Sanderką robił zrzutkę na ewakuację bo nie miał jak wrócić do domu a Sanderce się znudziło
wazogrodowy +6
Mpja różowa chce nazwać naszego synka "Kornel" ja uważam że to imie jest gejowskie. Chciałbym, żeby miał na imie jakoś po ludzku... Tomek Paweł w ostateczności nawet Oskar. Jednak ona upiera się, że ma być "Kornel" i kropka. Ja nie chcę tak skrzywdzić naszego dziecka. W ogóle jak by to było wołać takiego dzieciaka... ej, "Kornel"? Jak jakiś kornik. Wstawiam ankietę, może zdanie użytkowników wykopu ją przekona
#zwiazki #dzieci
czy "Kornel" to dobre imie?
- dobre 28.8% (110)
- złe 71.2% (272)
Dzień dobry - 6 grudnia 2024, jest to 341 dzień roku.
Imieniny Mikołaja, Agaty, Angeliki, Dionizji, Emiliana, Jaremy - życzymy zdrówka (。◕‿‿◕。)!
Święta, święta: Mikołajki - i po świętach.
Cytat na dziś: Człowiek czynu nie może być pozbawiony dużej dozy egoizmu, pychy, oziębłości i chytrości.
Niech spadną deszcze! ヽ(☼o☼)ノ !
Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy udanego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (ง✿o✿)ง
@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @FisioX: @resowy2: @KKK1987: @wrednyroman: @Anax: @kamilnowa: @Syskiev: @Drake1: @reyley: @Marinero1:
Udanych Mikołajek wszystkim życzę! :-) W domu czeka na mnie prezent, ale odbiorę go jutro, bo koniec tygodnia to kolejne delegacje.
Miłego piątku, Moi Mili:-)
Miłego dnia, smacznej kawusi i dużo węgla od mikołaja bo to dobra inwestycja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzień dobry!
Coś Mikołaj podrzucił?
Wspaniałego piątku!