Aktywne Wpisy
bawelna100pro +630
Bawi mnie jak Donatan, niegdyΕ promotor sΕowiaΕskich biustΓ³w i gΓ³wnomuzyki, obecnie powaΕΌny potentat mieszkaniowy, odpala siΔ w komentarzach pod jakims postem randomowego fanpejdzu Popularne, gdzie linkujΔ
posta o tym, jak spΕakaΕ siΔ, ΕΌe nie moΕΌe teraz kupowaΔ po 15 mieszkaΕ.
#nieruchomosci #patodeweloperka
#nieruchomosci #patodeweloperka

ΕΊrΓ³dΕo: 1000071036
Pobierz
rzzz +446
Ponad 20 letni pustostan w stanie deweloperskim xD
PereΕka dla kolekcjonera, tylko braΔ i trzymaΔ puste nastΔpne 20 lat.
#nieruchomosci
PereΕka dla kolekcjonera, tylko braΔ i trzymaΔ puste nastΔpne 20 lat.
#nieruchomosci

ΕΊrΓ³dΕo: obraz
Pobierz
A jeΕli chcesz komuΕ zrobiΔ MikoΕajki, to zachΔcam serdecznie do wpΕacenia piΔ taka, dyszki albo ile chcesz na zbiΓ³rkΔ Adriana, ktΓ³ry walczy z okrutnym chorΓ³bskiem:
https://www.siepomaga.pl/adrian-plaskoczynski
O Adrianie pisaΕam juΕΌ w tym znalezisku i w tym wpisie na mikro.
Wiem, ΕΌe na wypoku siedzi mnΓ³stwo dobrych duszkΓ³w, wiΔc to proΕba do Was - zrΓ³bmy chΕopu prezent MikoΕajki (qββΏβΏβq)
odp waΕΌne
PS niektΓ³rzy βzarzucaliβ Adrianowi prowadzenie niezdrowego trybu ΕΌycia, wiΔc dziΕ wklejam teΕΌ zdjΔcie przed rozpoczΔciem chemii i serii operacji ( Ν‘Β° ΚΜ― Ν‘Β°) Od znajomych Adriana wiem, ΕΌe braΕ udziaΕ w maratonach i uwielbia aktywny styl ΕΌycia.
#rozdajo #pomagajzwykopem #adrianplaskoczynski
ΕΊrΓ³dΕo: E8D817D0-5F66-4629-BB2D-11992C44F1CF
PobierzJeΕli szansa na wyzdrowienie to 0,1 % to Ty byΕ nie walczyΕ, gdyby to spotkaΕo bliskΔ Tobie osobΔ?
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file8833693137797529931
PobierzKomentarz usuniΔty przez moderatora
@ZwyklyRoman: Takie rzeczy siΔ pisze po wylosowaniu, a nie przed. ZwΕaszcza ΕΌe szanse maΕe. (ΰ² βΈΰ² )
ΕΊrΓ³dΕo: u0UCVxd
Pobierz@Kebsiczek: imo, gdyby nie eksperymentowano na chorobach, to medycyna byΕa by nadal na sΕabym poziomie. (Po co prΓ³bowaΔ leczyΔ katar, skoro i tak umrze? - Pewnie kiedyΕ teΕΌ ktoΕ takie pytanie zadaΕ).
ByΔ moΕΌe krojΔ c mΓ³zg odkryjΔ coΕ co wpΕynie na obecny poziom medycyny.
@serniczekwiedensky
@xBURNx
DaLeM PlUsIkA, JaK wYgRaM To MnIe NiE lOsUj
Ale wy jesteΕcie ΕΌenujΔ cy za kaΕΌdym razem to samo, lizanie sobie jajek bo potΔΕΌny pan wykopek daΕ plusa i nic nie chce w zamian xD
Zamiast zamknΔ Δ te udajΔ ce pomoc mordy i przy faktycznej ewentualnej wygranej samemu przesΕaΔ tΔ kasΔ na zbiΓ³rkΔ to nie, trzeba robiΔ szopkΔ w komentarzach jakim to nie jest siΔ altruistom bo daΕo
@Kebsiczek Udana operacja moΕΌe przedΕuΕΌyΔ ΕΌycie chorego o kilka lat.