Wpis z mikrobloga

Zaplusuj ten wpis, aby wziΔ…Δ‡ udziaΕ‚ w losowaniu 50 zΕ‚ πŸ’Έ

A jeśli chcesz komuś zrobić Mikołajki, to zachęcam serdecznie do wpłacenia piątaka, dyszki albo ile chcesz na zbiórkę Adriana, który walczy z okrutnym choróbskiem:
https://www.siepomaga.pl/adrian-plaskoczynski

O Adrianie pisaΕ‚am juΕΌ w tym znalezisku i w tym wpisie na mikro.

Wiem, ΕΌe na wypoku siedzi mnΓ³stwo dobrych duszkΓ³w, wiΔ™c to proΕ›ba do Was - zrΓ³bmy chΕ‚opu prezent MikoΕ‚ajki (q◕‿‿◕q)

odp waΕΌne

PS niektΓ³rzy β€žzarzucali” Adrianowi prowadzenie niezdrowego trybu ΕΌycia, wiΔ™c dziΕ› wklejam teΕΌ zdjΔ™cie przed rozpoczΔ™ciem chemii i serii operacji ( Ν‘Β° Κ–Μ― Ν‘Β°) Od znajomych Adriana wiem, ΕΌe braΕ‚ udziaΕ‚ w maratonach i uwielbia aktywny styl ΕΌycia.

#rozdajo #pomagajzwykopem #adrianplaskoczynski
Moseva - Zaplusuj ten wpis, aby wziΔ…Δ‡ udziaΕ‚ w losowaniu 50 zΕ‚ πŸ’Έ

A jeΕ›li chcesz kom...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: E8D817D0-5F66-4629-BB2D-11992C44F1CF

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@GoldenJanusz na Ε›wiecie istnieje 5 przypadkΓ³w wyleczenia AIDS i jeden wyleczenia wΕ›cieklizny, a to choroby ktΓ³re uchodzΔ… za nieuleczalne.

JeΕ›li szansa na wyzdrowienie to 0,1 % to Ty byΕ› nie walczyΕ‚, gdyby to spotkaΕ‚o bliskΔ… Tobie osobΔ™?
  • Odpowiedz
Ja dałem plusika ale jak mnie wylosuje to jemu to wpłać, życzę mu dużo zdrowia

@ZwyklyRoman: Takie rzeczy siΔ™ pisze po wylosowaniu, a nie przed. ZwΕ‚aszcza ΕΌe szanse maΕ‚e. (ΰ² β€Έΰ² )
  • Odpowiedz
w Polsce każda REALNIE MOGĄCA uratować życie terapia jest finansowana przez NFZ. Wspieracie krojenie mózgu osobie nieuleczalnie chorej, której zostało kilka miesięcy życia. Jesteście z-----i.

@Kebsiczek: imo, gdyby nie eksperymentowano na chorobach, to medycyna była by nadal na słabym poziomie. (Po co próbować leczyć katar, skoro i tak umrze? - Pewnie kiedyś też ktoś takie pytanie zadał).

Być może krojąc mózg odkryją coś co wpłynie na obecny poziom medycyny.
  • Odpowiedz
@ZwyklyRoman:
@serniczekwiedensky
@xBURNx
DaLeM PlUsIkA, JaK wYgRaM To MnIe NiE lOsUj

Ale wy jesteΕ›cie ΕΌenujΔ…cy za kaΕΌdym razem to samo, lizanie sobie jajek bo potΔ™ΕΌny pan wykopek daΕ‚ plusa i nic nie chce w zamian xD
Zamiast zamknąć te udające pomoc mordy i przy faktycznej ewentualnej wygranej samemu przesłać tą kasę na zbiórkę to nie, trzeba robić szopkę w komentarzach jakim to nie jest się altruistom bo dało
  • Odpowiedz