Wpis z mikrobloga

#famemma Największy pasyw w historii freaków. Nie wiem jak można być tyle lat w tej branży i nie mieć swojego zdania na żaden temat. Widząc tą twarz na konferencji to tak jak by przybić na danej edycji gali pieczątkę gwarantującą zamulę, oskarków i kochani kończymy program. Symbol upadku freaków i ulubieniec arapzora.

Zdjęcie oczywiście niepowiązane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
federiczii - #famemma Największy pasyw w historii freaków. Nie wiem jak można być tyl...

źródło: 5cc0aad954d1a62a81454e7100f599ffcfcde8e8ddae0b86b7f0f94b2a338d33

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BezLitosci: wiesz jak jest wyhodki odważne jeżeli chodzi o kogo innego a pewnie w robocie jak stojo 12h codziennie przy taśmie i sef ksycy mówi żeby zostać jeszcze ze 4h darmowe to grzecznie siedzą
  • Odpowiedz
@federiczii: zwykły klakier, który przytakuje. Wygodny pracownik, który raczej nie wychodzi przed szereg i nie będzie generować problemów. Wierzy święcie przekonanie, że słowo "dymy" powstały dzięki fame MMA, a Marcin Wrzosek bił się z McGregorem.
  • Odpowiedz
@BezLitosci: @majzter wystarczy, że nie będzie hamulcowym. Dla przykładu na ostatnim F2F zaczął opowiadać, że Anal nic nie mówił o matce Farmazona i go Dareczek źle zrozumiał. Po 1 to nie była prawda, a po 2 po co on chce w zarodku gasić zapalnik do awantury? Tak samo było przy temacie z siostrą Anala, jak i na konferencjach z Denisem.
Ja mam takie wrażenie, że mu bardzo zależy na
  • Odpowiedz