Aktywne Wpisy

jestemtunew +1087
Rozpoczynamy sezon zimowy. #motoryzacja #wroclaw
źródło: temp_file515388918697229631
Pobierz
MirasPdk +99
źródło: 1000007791
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file515388918697229631
Pobierz
źródło: 1000007791
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jeszcze może być syryjski Ribbentrop-Mołotow
@JanLaguna: Tym samym Izrael zaszkodził rebeliantom bardziej niż SAA, cóż za ironia.
Bardziej prawdopodobne że zrobią tak jak ze Wzgórzami Golan czy Zachodnim Brzegiem i tę strefę buforową (pewnie znając życie od razu z Damaszkiem, a co!) ostatecznie zaanektują i będą tam prowadzić osadnictwo xD
Nawet Afganistan w 2021 roku nie padł tak szybko — a padał błyskawicznie. Do niedzieli pewnie się dowiemy dokąd prysnął Assad. Iran czy kacapia?( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przecież jak asad upadnie to tam nastanie jeden wielkie chaos. Najbardziej ludzi szkoda.
Zobaczymy nowy twór podobny do państwa islamskiego?
@ZionOfel: chyba w momencie ataku Assad był w Moskwie na jakims balu, nie wiem czy wrócił do Syrii?
źródło: asSbtvQ
Pobierz@Sarza01: ze strony HTS-u nie. Dżulani jest jaki jest, ale jego celem jest przejęcie kontroli nad całą Syrią i zdobycie uznania międzynarodowego. Co prawda ex szef AQ na Syrię, ale jednak też pragmatyczny człowiek. Fundamentalista, ale nie taki hardcore jihadi jak ISIS
@JanLaguna: Są nagrania sugerujące, że uszkodzenia są tylko częściowe, ale trudno powiedzieć, czy ciężki sprzęt przejedzie. Ale toyoty powinny wystarczyć do zdobycia Damaszku ( ͡° ͜
Usłyszeć coś takiego od al kaidy xd
@ja_nie_lubie: Tak, przez Liban opcja będzie. Bardziej mi chodziło o scenariusz, w którym alawici mają zamiar bronić się w Lattaki albo stworzyć tutaj sobie jakieś quasi-państwo, to powinni sprzęt wojskowy ściągać do siebie - kosztem Damaszku.
@analboss True, trzeba być chorym psychicznie, żeby wpaść