Aktywne Wpisy

adisoniusz +124
W dniu dzisiejszym drogą kupna stałem sie właścicielem mojego pierwszego elektronarzędzia, a mianowicie tej o to wiertarko-wkrętarki. Chetnych zapraszam do picia ze mną kompotu.
źródło: temp_file1637832353647697325
Pobierz
SunnO +212
Witam,
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta

Potrafił grać równocześnie na trzech saksofonach, co jest niezłą sztuką mając na uwadze, że Kirk był niewidomy od drugiego roku życia.
Zapodaję live wersję kawałka Sweet Fire nagraną na koncercie w Paryżu w 1970 roku, niestety wersja na yt jest niepełna z racji roszczeń praw autorskich. Pełna wersję można znaleźć na vimeo.
Zmarł 5 grudnia, przyczyną śmierci był drugi udar mózgu, po pierwszym udarze mózgu w 1975 roku, mimo sparaliżowanej połowie ciała, Kirk nagrywał i koncertował.
#jazz #saksofon #70s #muzyka #modal #modal