Wpis z mikrobloga

Śmiechu warte ale prawda jest taka, że 10 lat temu można było być pożądanym normikiem ale z biegiem czasu to pożądanie maleje i jeśli taki norman rozstał się załóżmy w okolicach 30 stki po długoletnim związku to już taki norman automatycznie wypada z rynku matrymonialnego i praktycznie nie ma możliwości na kolejną szczerą relacje, jedynie co pozostaje to tzw szrot zaburzony na zasadach transakcyjnych i byciem beciakiem, niestety większość rozpadów w normickich związkach inicjuje kobieta i nie jest to wina normana po prostu nie podołał hedonistycznym. konsumpcyjnym. zdemoralizowanym do szpiku kości czasach więc też nie można mówić, że przegapił swoje okienko młodzieńczych najlepszych lat to czasy hipergamiczne tylko i wyłącznie to spier.doliły nie wliczając jakiś skrajnych przypadków gdy faktycznie norman zawinił a kobieta wiadomo jest w stanie na drugi dzień mieć setki orbiterów i tylko kwestia jej wyboru czy chce wchodzić w kolejną relacje.

#blackpill #przegryw #samotnosc #przegrywpo30tce #szarpankizzyciem
TTedbundYY - Śmiechu warte ale prawda jest taka, że 10 lat temu można było być pożąda...

źródło: ghjik

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@PENETR4TOR: Nie wiem jakie miałeś wizje po alkoholu panie zielonka nie obchodzi mnie to, ale ty zapewne z tych co wierzą w słynny "pik smv" chłopów po 30 stce ktorzy wyrywają młode julki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@TTedbundYY: to czemu moje znajome nie mają setki orbiterów? chyba pan zapomniał że sporo też nie ma instagrama albo ma prywatny albo nie ma na nim nic wyzywającego + FB jest martwy, ludzie już nie dają swoich zdjęć więc kto ma orbitować? na żywo mało kto zagaduje w AD 2024
  • Odpowiedz
@TTedbundYY: ale co im z socjali skoro nikt nie pisze? też mam socjale i jestem dodany do grupek pracowniczych czy byłem do studenckich i ludzie mają poblokowane wszystko albo profile na którym ich nie widać. Chłopie to nie 2010.. jak masz instagrama prywatnego to nikt ci nie napisze a ty mi o jakiś setkach orbiterów mówisz wyjdź z bańki
  • Odpowiedz
  • 1
@PENETR4TOR: I co z tego że mają poblokowane pewnie od nadmiaru atencji co nie zmienia faktu żę pewnie w realu mają pełno adoratorów albo są zajęte a jeśli nie mają to chyba faktycznie jakieś skrajnie brzydkie muszą być, nie wiem w ogóle co ty piszesz i co chcesz mi udowodnić.
  • Odpowiedz
@TTedbundYY: xD coooo. Facet po 30 jest w idealnej pozycji bo operuje w przedziale 20-35 lat wedle jego preferencji i jest pożadany na rynku, ale musi być ogarnięty a nie po prostu być. Jeżeli natomiast w tym wieku jest zapuszczony fizycznie, bez żadnych osiągnięć to po co go brać, skoro w swoim prime przegrał, to lepiej już nie będzie
  • Odpowiedz