Aktywne Wpisy

Metodzik +179
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 F1® Manager 2024 za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
🎯 Metacritic: Metascore: 81/100, Userscore: 8.1/1
🔥 F1® Manager 2024 za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
🎯 Metacritic: Metascore: 81/100, Userscore: 8.1/1

qpis +14
portfel do oceny. Konto emerytalne, wiec perspektywa dlugoterminowa, konto zalozone 2 tyg temu
#gielda #meczennicyxtb #gpw
#gielda #meczennicyxtb #gpw

źródło: IMG_6891
Pobierz
Ja uważam, że jak się pracowało w biurze to dużo lepiej przebiegało code review, łatwiej było o coś zapytać, od razu można było skonsultować z kimś rozwiązanie, zapytać seniora, team leadera, bo łatwiej do kogoś podejść do biurka niż pisać na priv, mój brat uważa, że to nie ma znaczenia, bo co za różnica czy się pisze na priv, czy podchodzi do kogoś, że nawet trudniej podejść, bo trzeba się odezwać na forum i cały open space usłyszy.
Ktoś według was ma rację, ja czy brat?
#programowanie #programista15k #it #pracait
Kto ma rację?
@KrysztalowyMick: XDDD Zdalna FTW. Ja jestem zdecydowanie bardziej produktywny, bo dużo lepszy work life balance i jestem wypoczęty.
W biurze rozprasza open space i słuchanie o jakichś głupotach. Towarzysko można iść, ale poza tym biuro to same minusy.
PS
Tak mentoring oznacza, ze senior z----e Cie w CR i pokaze bledy. Ty chcesz miec idealne pull requesty z zerowa iloscia bledow wytykanych przez innych. Tak to nie dziala.
Ciebie interesuje tylko pozytywna opinia innych i wiara w to, że piszesz najlepszy kod, bo wcześniej już skonsultowałeś jego jakość nieformalnie.
@KrysztalowyMick: serio macie z-----e CI/CD
@KrysztalowyMick: jako ex senior i lead wolę F2F. Dyskusje na chatach i PR zostaw autystkom.
@damienbudzik: aha, tylko jaki to ma związek z pytaniem