Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rudinji łoooo paaaanie. Notes gruby, kilka długopisów i dasz rade. Warto. Ewentualnie wikia dark- dzieki temu sie nie pogubisz i bedziesz wiedzial kto i kiedy jest kim.
  • Odpowiedz
  • 0
@D3v0: @Wassimir @bycjaktommyleejones mniej więcej wiem kto jest kim ( dziecięce a dorosłe życie) bardziej mnie ciekawi jak to się dzieje że się dzieje jak się dzieje i kim jest ten noah. Z tego co widzę większości bohaterów będzie tu przedstawione życie w różnych etapach czasowych.
  • Odpowiedz
  • 0
@prytos: @Wassimir nie nie bardziej pytam czy się to wyjaśni przynajmniej w najbliższym czasie żebym zaczął łączyć kropki chociaż troche. Nie jetem przyzwyczajony żeby nie wiedzieć nic ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Rudinji: tez zaczalem niedawno i ciężko mi ogarnac przez to chyba, że postacie są mało wyraziste w porownaniu do tego do czego przyzwyczajają amerykańskie seriale. I niemiecki język też jakby pochłania troche zasobów.
Ale jedno wiem na pewno, jak ktos Cie nawet delikatnie zirytuje to walisz go w leb xd
  • Odpowiedz
@Rudinji: to taka niemiecka moda na sukces. Jeśli dopiero zaczynasz oglądać to nie wnikaj bo w 3 sezonie wszystko co zrozumiałeś do tej pory okaże się całkiem inaczej i nie będziesz i tak wiedział o co chodzi. Oglądałem to dawno ale było coś ze matka miała syna który okazał się jej dziadkiem i mężem jednocześnie no szkoda się wysilać na to. Obejrzeć do obiadu i zapomnieć od razu najlepiej.
  • Odpowiedz