Aktywne Wpisy

Sharazsugar +3
Poznałam dzisiaj nową laskę w kawiarni na uczelni - Zuzia, pierwszak z psychologii. Siadła przy moim stoliku bo nie było miejsca i od razu zaczęła gadać. I wecie co... czułam się jakbym słuchała siebie sprzed 100 lat lol
Ta dziewczyna to jest jakaś maszyna do plotek - przez godzinę opowiadała mi kto z kim na roku, że Kuba z jej grupy ma fajne oczy, że w weekend była na jakiejś imprezie w akademiku
Ta dziewczyna to jest jakaś maszyna do plotek - przez godzinę opowiadała mi kto z kim na roku, że Kuba z jej grupy ma fajne oczy, że w weekend była na jakiejś imprezie w akademiku
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Teraz patrze a on cały czas ma tą odznakę, a stawiam, że w pół roku to na pewno znalazł nową pracę. Może w nowej taki z-------l, że nie ma czasu na update albo się jeszcze nie zadomowił?
#programista15k #pracait #pracbaza #linkedin #korposwiat
Teraz w IT to pół roku może być mało by znaleźć pracę.
@card_man: machajacypapaj.jpg
@some_ONE: Programiści nie mają żadnych problemów z pracą, jeśli mowa o klepaczach to może i tak.
a) że wiedzą że roboty scrapują linkedina, sprawdzając zmianę stanu
b) nie ma korzyści z wywalania tego statusu jak ktoś już raz dał, spam w wiadomościach - jeśli komuś przeszkadza - można odfiltrować w inny sposób, a istnieje niezerowe prawdopodobieństwo że jakaś ciekawa oferta wpadnie, oraz prawdopodobieństwo wpadnięcia takowej jest większe niż gdy nie masz statusu open-to-work
c) jeśli masz szefa w "znajomych" czy jak to się