Aktywne Wpisy
Chcialbym wyprowadzić sie z Krakowa. Szukam miasta gdzie jakość miasta, tempo zycia oraz postęp mentalny nie jest nizszy niz w Krakowie. Wrocław, Gdańsk odpadają z pewnych osobistych powodów. Co oprócz Warszawki? Poznań mnie kusi, 550k mieszkańców, zachodnia polska czyli bardziej liberalna i oświecona. Moze Katowice , jedyne miasto (tak sądzę) na Śląsku ktore nie wygląda jak miasto ze Śląska i ludzie sa mentalnie bardziej dojrzali niz reszta wojewodztwa. Rzeszów, 200k moze byc
niebieskimazak +42
Odwiedziliśmy #kfc po długiej przerwie i to był błąd. Tak wygląda longer. Po zapytaniu obsługi, dostaliśmy odpowiedź ,, jedno mięsko na kanapkę" (ʘ‿ʘ)
#januszebiznesu
#januszebiznesu
źródło: 1000107848
Pobierz

Liczyłem znowu na ich sałatki rybne bo mi bardzo posmakowały, ale wędzoną rybką też nie pogardzę. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#jedzenie #toogoodtogo #szczecin #zerowaste
źródło: 1000030344
PobierzSam nie wiem. XD
Jak następnym razem też dostanę to będę pamiętał o tobie. ʕ•ᴥ•ʔ
@Krupier: @mam_kosmate_mysli makrela, klasyka
@DrJudym: oj nie, makrela to na pewno nie jest.
@dzieju41: na Chopina.
@Konszachty: dostałem dwa razy - raz jakieś śledzie w śmietanie, a drugi raz w jakimś sosie chili i curry. Z curry mi nie podeszło, chili smaczne, ale te w śmietanie to była petarda. Z tym, że standardowe ceny to mają wysokie za nie bo jakieś 70 zł/kg. ( ಠ_ಠ
@tomosano: niekoniecznie.
@Krupier:
Ilu razy korzystałeś już z tej usługi i czy zdarzyło Ci się, że miałeś opory przed zjedzeniem czegoś co kupiłeś, bo zwyczajnie było już nieświeże, czy monco wczorajsze?